Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Škoda Scala Technológia

Vezetői profil kiválasztása

A vezetői profil kiválasztásával az egyes paramétereket és a jármű vezetési viselkedését az Ön igényeihez igazíthatja. Négy üzemmód közül választhat: Normál, Sport, Eco, Testreszabott. Az üzemmódtól függően a motor, a DSG sebességváltó, az esetleges sportfutómű-szabályozás, a szervokormány és a légkondicionáló beállításai módosulnak.

Škoda Scala Technológia

Erős, gazdaságos motorok

A Škoda Scala kizárólag a legújabb károsanyag-kibocsátási normáknak megfelelő motorokkal kapható. Míg a 4 hengeres 1.5 TSI EVO2 motorok már bizonyították teljesítményüket más Škoda modellekben, a 3 hengeres 1.0 TSI EVO2 motorok újdonságnak számítanak. Minden átdolgozott EVO2 egység jobb hatékonyságot és csökkentett üzemanyag-fogyasztást biztosít. A Škoda Scala csúcsmodelljének számító 1.5 TSI EVO2 motorok teljesítménye 110 kW, maximális nyomatéka pedig 250 Nm.

Škoda Scala Technológia

DSG sebességváltó

Egyes Scala motorok automata sebességváltóval vannak felszerelve - az úgynevezett DSG, egy automatikusan kapcsoló duplakuplungos sebességváltó. Fő előnye a különösen gyors és zökkenőmentes váltás a sebességfokozatok között, alacsony üzemanyag-fogyasztás mellett. A Scala felszerelhető a kormánykeréken elhelyezett váltógombokkal is, amelyekkel a vezetés élménye még tökéletesebbé varázsolható.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra