Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Škoda Scala Biztonság

Az 5 csillagos Scala

Az Euro NCAP a Škoda Scalát a maximális 5 csillaggal jutalmazta. Ez azt jelenti, hogy a jármű a legmagasabb szintű biztonságot nyújtja minden utas számára. A ""Felnőtt utasok védelme"" kategóriában a Scala az összes pont 97%-át kapta, ezzel az Euro NCAP történetének egyik legmagasabb értékelését érte el. A teszt során a Scala a kerékpárosok védelmére is megkapta mind a 6 pontot - kiemelve az elülső Radar Asszisztens előnyeit az előrejelző gyalogos- és kerékpáros védelemmel.

Škoda Scala Biztonság

9 légzsák

A Škoda Scala akár kilenc légzsákkal és proaktív utasvédelemmel magas szintű biztonságot garantál.

Škoda Scala Biztonság

Vészhívás

A Scala rendelkezik segélyhívó rendszerrel, amely automatikusan továbbítja az olyan információkat, mint a jármű helye, az utasok száma és a jármű helyzete baleset előtt és után, valamint a jármű állapota baleset esetén. A segélyhívás gombnyomásra is bármikor kezdeményezhető.

Škoda Scala Sicherheit

Vezetőtámogató rendszerek

A Škoda Scala számtalan fejlett vezetőtámogató rendszert kínál, amelyek segítenek figyelmesen közlekedni a városi forgalomban és az autópályán.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra