Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Škoda Scala Beltér

A formavilág követi a funkciókat

A Škoda Scala belső tere tükrözi a kültéri dizájnt, és kiemelkedő minőségével egy újabb lépést tesz a jövő felé. A tágas belső térben mindenki figyelmét magára vonzza a letisztult műszerfal, valamint a stílusos díszítőelemekkel ellátott, szabadon álló kijelző. Méghozzá úgy, hogy közben nem veszíti szem elől a Škodára jellemző, igényesen kialakított ergonómiát.

Škoda Scala Beltér

Egy új perspektíva

A Scala volánja mögött ülve új szintre emelkedik a vezetés öröme: helyezze magát kényelembe a kényelmes suedia és szövet borítású ülésekben. Vegye kezébe a multifunkciós kormányt, amellyel testre szabhatja és vezérelheti a digitális műszerfalat, vagy a közvetlenül a látóterében elhelyezett infotainment rendszeren keresztül további információkat hívhat le a parkolóhelyekről vagy az útvonalon uralkodó időjárási viszonyokról.

Škoda Scala Beltér

Az Ön stílusa. A Scala.

A Škoda Scala belső terének további előnye - az érzelemgazdag dizájn és a kiváló minőségű anyagok mellett - a személyre szabhatóság lehetősége. Válasszon a különböző design-változatok közül, melyek változatos díszítőjegyekkel rendelkeznek. Ráadásul a belső tér megvilágítása mindig gondoskodik a  kellemes hangulatotról. 

Škoda Scala Beltér

Kényelem és a kellemes melegség

A kényelem egész évben a legfontosabb számunkra. Télen nincs is jobb, mint egy fűtött szélvédő, amely megszabadít a reggeli jégkaparás fáradalmaitól. Ha pedig mégis ki kell mozdulnia a nagy hidegben, a fűtéssel ellátott kormánykerék és a fűthető első és hátsó ülések segítenek abban, hogy mielőbb felmelegedjen.

Škoda Scala Beltér

2-zónás Climatronic klímaberendezés

A Climatronic klímarendszer mindig fenntartja az Ön által beállított hőmérsékletet. Két zónával rendelkezik, így a két első üléshez külön hőmérsékletet állíthat be. Ugyanakkor az Air Care funkció hatékonyan tisztítja a levegőt a gépjárműben. A beépített páratartalom-érzékelő megakadályozza a szélvédő párásodását, és kellemes klímát biztosít - az egész utazás során.

Škoda Scala Beltér

Panoráma üvegtető

A nagyméretű panoráma üvegtető rengeteg napfényt enged be a belső térbe. A fekete színű sötétített üveg gondoskodik arról is, hogy a gépjármű ne forrósodjon fel a tűző napon.

Škoda Scala Beltér

XXL csomagtér

A praktikus, nagyméretű csomagtér számos rögzítési lehetőséggel és kampóval rendelkezik, mely - pótkerék nélkül - 467 literes, bőséges befogadóképességet kínál. Ha az osztott háttámlát lehajtja, a csomagtér térfogata 1410 literre növelhető.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra