Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Škoda Scala Dizájn

Gyors és elegáns

A Škoda Scala érzelmes és dinamikus megjelenése, olyan erős identitást kölcsönöz, amit lehetetlen nem kiszúrni a tömegben. Élvezze minden nap a modern, időtlen dizájnt.

Škoda Scala Design

A jövő klasszikusa

A fekete hátsó diffúzor és a hosszúkás hátsó spoiler elegáns és sportos megjelenést kölcsönöz a járműnek. A hátsó lámpák feletti üveg pedig összetéveszthetetlenné teszi a Škoda Scala stílusos dizájnját. 

Škoda Scala Design

Dizájn csomagok

Tegyen róla, hogy a sportos járműdizájn valóban kiemelkedjen a tömegből: a Króm, Image és Image Csomag Plus dizájn csomagok további felszereltségi lehetőségeket kínálnak, amelyek megdobogtatják a stílus szerelmeseinek szívét.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra