Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Škoda Kamiq Intelligens Technológia

Digitális műszerfal

A Kamiq már alapfelszereltségként 8"-os digitális színes műszerfallal van felszerelve.

Škoda Kamiq Intelligens Technológia

Digitális műszerfal

A rugalmasan testre szabható digitális műszerfal, amely ötféle kijelző elrendezés közül választhatsz, tökéletes áttekinthetőséget biztosít. A járműinformációk, valamint a navigációs rendszer vagy a médialejátszás is megjeleníthető. A kívánt beállítások a 10,25"-os színes kijelzőn jelennek meg.

Škoda Kamiq Intelligens Technológia

Telefonbox vezeték nélküli töltési funkcióval

A praktikus telefonbox vezetés közben vezeték nélkül tölti fel kompatibilis (induktívan tölthető) okostelefonod.

Škoda Kamiq Intelligens Technológia

Elektromosan nyitható hátsó ajtó

A Škoda Kamiq hátsó ajtaja a vezetőülésből gombnyomással, a járműkulccsal vagy a hátsó ajtón található gomb segítségével nyitható. A jármű emellett felszerelt olyan érzékelővel is, amely lehetővé teszi, hogy a csomagtartót érintés nélkül - például a lábaddal - nyisd ki.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra