Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Škoda Kamiq Okos részletek

Parkolójegy-tartó

Az apró dolgokat veszítjük el a leggyorsabban. A Škoda egy okos megoldást fejlesztett ki, hogy ez ne történhessen meg a parkolójeggyel: a szélvédőbe épített jegytartó. Így a parkolójegy mindig jól látható helyen maradhat.

Škoda Kamiq Cleverer Komfort

Üvegtartó

Az első ajtókban található üvegtartó egy 1,5 literes üveg részére biztosít helyet.

Škoda Kamiq Okos részletek

Tölcsér a mosófolyadék számára

Könnyen előfordulhat, hogy a dolgok rosszul sülnek el a feltöltéskor. Éppen ezért a Scala töltőfedelét úgy alakították ki, hogy felnyitáskor tölcsérré alakul.

Škoda Kamiq Okos részletek

Hátsó középső kartámasz pohártartóval

A hátsó ülésbe épített kartámasz még nyugodtabbá teszi az utazást - az utasok biztonságosan elrakhatják italaikat a két 0,5 literes üveg számára kialakított pohártartóban.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra