Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Škoda Kamiq LED Fényszórók

LED Fényszórók

A Škoda Kamiq alapfelszereltségként LED fényszórókkal van felszerelve. A LED-technológiának számos előnye van, például a hosszabb élettartam és az alacsonyabb energiafogyasztás.

Škoda Kamiq LED fényszórók

LED Mátrix fényszórók

A kiváló minőségű fényszórók szintén LED technológiával működnek, de erősebbek, mint a hagyományos LED fények. Emellett tartalmazzák az innovatív Matrix funkciót is.

Škoda Scala LED Fényszórók

Matrix Funkció

Az intelligens technológia a szélvédőn elhelyezett kamera segítségével valós időben felismeri a többi járművet és a közlekedési táblákat, és automatikusan változtatja a fénysugarat, hogy senkit ne vakítson el.

Škoda Scala LED Fényszórók

LED Hátsó Világítás

A Škoda Scala alapfelszereltségként kristályos kialakítású LED-es hátsó és féklámpákkal van felszerelve.

Škoda Scala LED Fényszórók

Animált LED Hátsó Világítás

A LED Matrix fényszórókat kiegészíti az "animált LED hátsó  lámpa", amely dinamikus jelzőkkel rendelkezik.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra