Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Škoda Kamiq Biztonsági Asszisztensek

Front Assist gyalogosfelismeréssel

A Front Assist figyelmeztet a közelgő ütközésre. Elkerülhetetlen ütközés esetén automatikusan fékez, hogy minimalizálja a súlyos balesetek következményeit. Ha gyalogost észlel, a jármű automatikusan fékez, és adott esetben meg is áll.

Škoda Kamiq Biztonsági Asszisztensek

Holttér-figyelő rendszer

A jármű hátsó részén elhelyezett két radarérzékelőnek köszönhetően a Holttér-figyelő rendszer felismeri a hátul vagy a holttérben közeledő járműveket. A vezetőt ezután a külső tükörben lévő LED-lámpán keresztül tájékoztatja. A Holttér-figyelő rendszer 70 m távolságból érzékeli a járműveket, így hatékonyan figyelmeztet az autópályákon a veszélyes helyzetekre.

Škoda Kamiq Biztonsági Asszisztensek

Proaktív Utasvédelem

Ez a rendszer több biztonsági rendszer működését koordinálja, hogy a minimalizálja a baleseteket és a veszélyes helyzeteket. A vezetési helyzettől függően az első üléseken lévő biztonsági övek előfeszítésre kerülnek. Illetve az oldalablakok záródnak, hogy megakadályozzák a kívülről a járműbe kerülő tárgyak behatolását.

Škoda Kamiq Biztonsági Asszisztensek

Multi-Collision Brake

Ha a Scala baleset részese lesz, és a légzsákok működésbe lépnek, a Multi-Collision Brake aktiválódik, és gondoskodik arról, hogy a jármű megálljon, így megelőzve a további károkat.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra