Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Škoda Kamiq Park Assist

Park Assist

A Park Assist fél-automatikus támogatást nyújt a merőleges és párhuzamos parkolóhelyeken történő parkoláshoz. A rendszer a kormánykerék automatikus mozgatásával támogat a tökéletes parkolás érdekében. Neked már csak a gázt vagy a fékezést kell elvégezned.

Škoda Kamiq Park Assist

Manouver Assist

A Park Assist a parkolóhelyről való manőverezés során figyelmeztet a lehetséges objektumokkal való ütközés veszélyére. Ha parkoláskor nem fékeznél időben, a Kamiq automatikusan megáll, hogy megakadályozza az ütközést.

Škoda Kamiq Park-Assistent

Manouver Assist

Az olyan parkolási helyzetek elkerülése érdekében, amikor nem reagálsz elég gyorsan fékezéssel, a Kamiq Manouver Assist megállítja járművet, hogy megakadályozza az ütközést.

Škoda Kamiq Park Assist

Tolatókamera

A hátrameneti fokozat bekapcsolásakor a hátsó ajtóban lévő kamera automatikusan élő képet küld az infotainment rendszerbe. A parkolást további iránymutató vonalak könnyítik meg.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra