Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Škoda Kamiq Travel Assist

Travel Assist

A Travel Assist több rendszert és funkciót egyesít. Ezek együtt könnyebbé és kényelmesebbé teszik a vezetést. Amint a Travel Assist működésbe lép, segítséget nyújt a sávtartásban vagy a közlekedés figyelemmel kísérésében.

Škoda Kamiq Travel Assist

Prediktív Tempomat

A Prediktív Tempomat kibővíti az adaptív tempomat funkcióit. Figyelemmel kíséri a forgalmat, felismeri a közlekedési táblákat és a sebességkorlátozásokat. Ennek köszönhetően a jármű idejében módosíthatja sebességét - például kanyarban, kereszteződésben vagy a sebességkorlátozások változásakor.

Škoda Kamiq Travel-Assistent

Forgalmi jelzések felismerése

A rendszer felismeri a sebességkorlátozást, az előzni tilos táblát vagy a behajtani tilos táblát az egyirányú utcákban. Azt is felismeri, ha a korlátozásokat feloldják.

Škoda Kamiq Travel-Assistent

Adaptív sávtartó asszisztens

A sávelhagyásra figyelmeztető rendszer egy többfunkciós kamera segítségével felismeri a sávjelzéseket, útjelző bójákat és egyéb útburkolati jeleket, ezáltal észleli, ha véletlenül elhagynád a sávod. A kiterjesztett adaptív változat ellensúlyozza a nem szándékolt sávváltást, és megakadályozza, hogy a jármű szerpentinen haladjon.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra