Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Škoda Kamiq Technologie

Sport-Normal-Fahrwerk

Wenn Sie gerne dynamisch fahren, ist das Sport-Normal-Fahrwerk genau das Richtige. Es bietet zwei verschiedene Modi für die Stoßdämpfer - Normal und Sport. Im Sportmodus verhält sich das Fahrzeug steifer, um so ein sportlicheres Fahrerlebnis zu ermöglichen. Das System ist nur erhältlich in Verbindung mit der Fahrprofilauswahl.

Škoda Kamiq Technologie

Vezetői profil kiválasztása

A vezetői profil kiválasztásával az egyes paramétereket és a jármű vezetési viselkedését a saját igényeidhez igazíthatod. Négy üzemmód közül választhatsz: Normál, Sport, Eco, Testreszabott. Az üzemmódtól függően a motor, a DSG sebességváltó, az esetleges sportfutómű-szabályozás, a szervokormány és a légkondicionáló beállításai módosulnak..

Škoda Kamiq Technologie

Erős, gazdaságos motorok

A Škoda Kamiq kizárólag a legújabb károsanyag-kibocsátási normáknak megfelelő motorokkal kapható. Míg a 4 hengeres 1.5 TSI EVO2 motorok már bizonyították teljesítményüket más Škoda modellekben, a 3 hengeres 1.0 TSI EVO2 motorok újdonságnak számítanak. Minden átdolgozott EVO2 egység jobb hatékonyságot és csökkentett üzemanyag-fogyasztást biztosít. A Škoda Scala csúcsmodelljének számító 1.5 TSI EVO2 motorok teljesítménye 110 kW, maximális nyomatéka pedig 250 Nm.

Škoda Kamiq Technologie

DSG sebességváltó

Egyes Kamiq motorok automata sebességváltóval vannak felszerelve - az úgynevezett DSG, egy automatikusan kapcsoló duplakuplungos sebességváltó. Fő előnye a különösen gyors és zökkenőmentes váltás a sebességfokozatok között, alacsony üzemanyag-fogyasztás mellett. A Kamiq felszerelhető a kormánykeréken elhelyezett váltógombokkal is, amelyekkel a vezetés élménye még tökéletesebbé varázsolható.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra