Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Škoda Kamiq Biztonság

Az 5 csillagos Kamiq

A ""Felnőtt utasok védelme"" kategóriában a Kamiq az összes pont 96%-át kapta, ezzel az Euro NCAP történetének egyik legmagasabb értékelését érte el. A teszt során a Kamiq a kerékpárosok védelme terén is mind a 6 pontot megkapta - kiemelve az elülső radarasszisztens előnyeit, amely a gyalogosok és a kerékpárosok védelmét előre jelzi.

Škoda Kamiq Biztonság

Segélyhívás

A Kamiq fel van szerelve segélyhívó rendszerrel, amely automatikusan továbbítja az olyan információkat, mint a jármű helye, az utasok száma és a jármű helyzete baleset előtt és után, valamint a baleseti körülményeket. A segélyhívás gombnyomásra is bármikor kezdeményezhető.

Škoda Kamiq Biztonság

Vezetőtámogató asszisztens rendszerek

A Kamiq számos fejlett asszisztens rendszert kínál, amelyek segítenek figyelmesnek maradni a városi forgalomban és az autópályán.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra