Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Škoda Kamiq Beltér

A formavilág követi a célokat

A Škoda Kamiq belseje tükrözi a külső dizájnt, és kiváló minőségű kivitelezésével újabb lépést tesz a jövő felé. A tágas belső térben a habkönnyű felületekkel és a dekoratív részletekkel ellátott műszerfal, szabadon álló kijelzővel mindenki számára vonzóvá válik. Méghozzá úgy, hogy közben nem veszíti szem elől a Škodára jellemző, letisztult ergonómiát.

Škoda Kamiq Beltér

Új perspektíva

A Kamiq volánja mögött ülve új szintre emelkedik a vezetés öröme: helyezd magad kényelembe a szövet suedia ülésekben. Ragadd meg a többfunkciós kormánykereket, amellyel személyre szabhatod és vezérelheted a digitális műszerfalat, vagy további információkat hívhatsz le parkolóhelyekről vagy az útvonal időjárási viszonyairól az infotainment-en keresztül.

Škoda Kamiq Beltér

A Te stílusod. A Te Kamiqod.

A Škoda Kamiq belső terének további előnye - az érzelmekkel teli dizájn és a kiváló minőségű anyagok mellett - a személyre szabhatóság lehetősége. Válassz a különböző díszítőjegyekkel ellátott dizájnváltozatok közül. Ráadásul a hangulatvilágítás mindig kellemes atmoszférát teremt.

Škoda Kamiq Beltér

Kényelem és kellemes melegség

A kényelem egész évben a szívügyünk. Télen nincs is jobb, mint egy fűtött szélvédő, amely megszabadít a reggeli jégkaparás fáradalmaitól. Ha pedig mégis ki kell mozdulnod a hidegbe, a fűtött kormánykerék és a fűtött első és hátsó ülések segítségével gyorsan felmelegedhetsz.

Škoda Kamiq Beltér

2-zónás Climatronic klímaberendezés

A Climatronic klímarendszer mindig fenntartja az általad beállított hőmérsékletet. Két zónával rendelkezik, így a két első üléshez külön hőmérsékletet állíthatsz be. Ugyanakkor az Air Care funkció hatékonyan tisztítja a levegőt a gépjárműben. A beépített páratartalom-érzékelő megakadályozza a szélvédő párásodását, és kellemes klímát biztosít - az egész utazás során.

Škoda Kamiq Beltér

Panoráma üvegtető

A nagyméretű panoráma üvegtető rengeteg napfényt enged be a belső térbe. A fekete színű sötétített üveg gondoskodik arról is, hogy a jármű ne forrósodjon fel a tűző napon.

Škoda Kamiq Beltér

XXL Csomagtér

A praktikus, nagyméretű csomagtér számos rögzítési lehetőséggel és kampóval rendelkezik, mely - pótkerék nélkül - 400 literes, bőséges befogadóképességet kínál. Ha az osztott háttámlát lehajtja, a csomagtér térfogata 1395 literre növelhető.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra