Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Škoda Kamiq Dizájn

Összetéveszthetetlen design

A Škoda Kamiq letisztult vonalvezetése modern megjelenést kölcsönöz. Ezt hangsúlyozza a LED-mátrix fényszórók keskenyebb, felső része, amelyek mintha a hatszögletű hűtőrácson lebegnének. Érzelemdús és dinamikus megjelenésével kiemelkedik a tömegből. Élvezd az időtlen dizájnt, amely minden nap megragadja a tekinteteket.

Škoda Kamiq Dizájn

A város dzsungelének királya

Akár városban, akár vidéken: a Kamiq egy SUV minden előnyét kínálja, és teljesen alkalmas a városi közlekedésre is. A megemelt üléspozíciónak köszönhetően mindig szemmel tarthatod környezeted. A markáns dizájnt különböző kiegészítőkkel személyre szabhatod. A Kamiq erőt és biztonságot sugároz. Egy érzést, amely elkísér bármerre is tartasz.

Škoda Kamiq Dizájn

Design csomagok

Gondoskodj arról, hogy a sportos dizájnt megtestesítő jármű valóban kitűnjön a tömegből: a dizájn csomagok további felszereltségi lehetőségeket kínálnak, amelyek megdobogtatják a stílus szerelmeseinek szívét.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra