Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.

Digitális műszerfal

Az 5,3 colos digitális kijelző négy nézetet, alapbeállítást, navigációt, asszisztens rendszereket és vezetési statisztikákat kínál.

Mobilbox, USB-C

A Mobilbox felerősíti mobileszköze jelét, és vezeték nélküli töltést tesz lehetővé vezetés közben. Ez a rekesz a nagyobb kijelzős eszközökkel is kompatibilis, használatával akár két telefont is tölthet egyidejűleg.

USB-C

A hátsó kartámasz egy konnektort (230V) és két USB-C aljzatot rejt magában. Ezen kívül az új modell hátsó irányítópanelt is kapott.

CANTON hangrendszer

Az új ŠKODA ENYAQ COUPÉ RS iV kiegészíthető 12 hangszóróval.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra