Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Digitális műszerfal

Az 5,3 colos digitális kijelző négy nézetet, alapbeállítást, navigációt, asszisztens rendszereket és vezetési statisztikákat kínál.

Mobilbox, USB-C

A Mobilbox felerősíti mobileszköze jelét, és vezeték nélküli töltést tesz lehetővé vezetés közben. Ez a rekesz a nagyobb kijelzős eszközökkel is kompatibilis, használatával akár két telefont is tölthet egyidejűleg.

USB-C

A hátsó kartámasz egy konnektort (230V) és két USB-C aljzatot rejt magában. Ezen kívül az új modell hátsó irányítópanelt is kapott.

CANTON hangrendszer

Az új Škoda Enyaq Coupé RS iV kiegészíthető 12 hangszóróval.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra