Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Škoda Octavia Kényelem

Fűthető kormánykerék

A multifunkciós bőrkormány segítségével vezérelhető a rádió és telefon, valamint alternatívaként a DSG váltó is. A kormány fűtési funkcióval látható el, amely az Infotainment rendszerrel vezérelhető.

Škoda Octavia Kényelem

Multimédiás tároló

A külső elektronikai eszközök a középkonzol kettős italtartójában kialakított multimédiás rekeszben helyezhetők el.

Škoda Octavia Kényelem

Maxi-DOT kijelző

Az új rendszereknek köszönhetően a kritikus közlekedési helyzetek elkerülhetők vagy esetleges következményeik enyhíthetők. Az Octavia újdonságaihoz tartozik a Maxi-DOT színes kijelző. Ez többek között a vezetői segédrendszerek funkcióit is megjeleníti a vezető látóterében.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra