Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Škoda Octavia Technológia

Škoda Connect

Az egyedülálló Škoda CONNECT két szolgáltatástípust tartalmaz. Az Infotainment Online valós idejű navigációt és tájékoztatást biztosít, a Care Connect a segítségre és biztonságra összpontosít, lehetővé téve a jármű távoli elérését és ellenőrzését. 

Škoda Octavia Technológia

Időjárás

Töltse le az aktuális helyzetének vagy úticéljának megfelelő legfrissebb időjárás-jelentést részletes előrejelzéssel, beleértve a várható csapadékmennyiséget és a figyelmeztetéseket is.

Škoda Octavia Technológia

USB port

Jó hírek! Nincs több vita az USB-csatlakozóról, mivel az Octavia ideális megoldást kínál. Két USB-csatlakozó, valamint egy 230 V-os aljzat várja az utasokat a hátsó üléssoron. Ezenkívül elöl egy AUX- és egy további USB-csatlakozó is található.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra