Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Lenyűgöző technológia

Hibrid technológia az alacsonyabb üzemanyag-fogyasztásért

A Škoda Octavia mild hibrid technológiával is rendelhető, amely javítja az üzemanyag-hatékonyságot és csökkenti a CO2-kibocsátást. A benzinmotort egy nagy teljesítményű akkumulátor és egy villanymotor támogatja, amely 48 voltos feszültséggel működik. Ez lehetővé teszi, hogy a jármű teljesen kikapcsolja a belső égésű motort, például alacsony sebességgel való közlekedéskor.

Lenyűgöző technológia

Erőteljes és gazdaságos motorok

Hatékony motorok széles kínálatából választhat, beleértve a különböző teljesítményű dízel- és benzinmotorokat is. Emellett választhat DSG automata vagy kézi sebességváltó közül is. Összesen három tisztán benzinmotor, két mild hibrid változat és két tisztán dízelmotor közül választhat. Természetesen minden motor megfelel a legújabb károsanyag-kibocsátási előírásoknak.

Lenyűgöző technológia

Adaptív lengéscsillapítás-szabályzás (DCC)

 Az Octavia opcionálisan Dynamic Chassis Control (DCC) vezetési profilválasztással rendelhető. A DCC lehetővé teszi, hogy a jármű vezetési viselkedését az Ön személyes preferenciáihoz igazítsa: a sporttól a kényelemig - a felfüggesztés beállítása teljesen az Ön ízlése szerint. Az új generáció gyorsabb lengéscsillapító-szabályozást és szélesebb körű csillapítási karakterisztikát kínál, ami jobb menetdinamikát és nagyobb kényelmet eredményez.

Lenyűgöző technológia

DSG automata sebességváltó

Az automatizált sebességváltás elengedhetetlen a könnyű kezelhetőséghez. A megújult Octavia esetén a benzin és dízelmotorok csak 7 fokozatú DSG duplakuplungos automata sebességváltó érhetőek el. Legfontosabb előnye a gyors és zökkenőmentes sebességváltás alacsony üzemanyag-fogyasztás mellett. A fokozatok váltófülekkel is működtethetőek.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra