Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Biztonság

Vezetéstámogató rendszerek

Az Octavia a legkorszerűbb asszisztensrendszerekkel van felszerelve, amelyek megvédik Önt, utasait és a többi közlekedőt. Például balra kanyarodáskor figyelik a szembejövő forgalmat, és veszély esetén megállítják a járművet. Ha leparkolt a járművel, a rendszer figyeli az Ön mögött lévő területet, és az ajtó kinyitásakor figyelmezteti Önt, ha fennáll az ütközés veszélye egy másik járművel vagy kerékpárossal.

Biztonság

Légzsákok és ütközésvédelem

Baleset esetén az utasokat a robusztus karosszéria védi, nagyméretű gyűrődési zónákkal és akár 10 légzsákkal, amelyek tökéletes összhangban működnek a hárompontos automata biztonsági övekkel és a biztonsági fejtámlákkal. További biztonsági funkciók közé tartoznak a baleset következményeinek enyhítésére tervezett modern elektronikus rendszerek, mint például a Proaktív utasvédelmi rendszer legújabb generációja.

Biztonság

eCall+" segélyhívó funkció

A Superb fel van szerelve az eCall+ rendszerrel, amely baleset esetén olyan információkat továbbít, mint az Ön tartózkodási helye, a járműben tartózkodó személyek száma, a jármű helyzete baleset előtt és után, valamint a jármű állapota. A rendszer bármikor manuálisan is aktiválható a tetőmodulban található gombok segítségével.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra