Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Első osztályú kényelem

Maximális kényelem minden utazás során

Az AGR tanúsítvánnyal rendelkező, elektromosan állítható Ergo komfort ülések elöl elektromos deréktámasszal, combtámasszal és masszázsfunkcióval maximális kényelmet nyújtanak minden utazás során. Télen az ülésfűtésnek, nyáron pedig az ülésszellőztetésnek is örülni fog.

Első osztályú kényelem

Nincs több vita a légkondicionáló beállításáról

Önnek mindig meleg van, a párjának mindig hideg - és a gyerekeinek teljesen más elképzelése van az ideális hőmérsékletről? Semmi gond, mert a háromzónás légkondicionáló rendszerrel mindenki könnyedén beállíthatja a kívánt hőmérsékletet.

Első osztályú kényelem

Kényelmes, akár a saját nappalija

A parkolófűtéssel nem kell többé télen a jeges ablakokat kapargatnia, nyáron pedig elviselhetetlenül meleg járműbe beszállnia. A fűtést vagy a légkondicionálót előre bekapcsolhatja alkalmazással, távirányítóval vagy egy gombnyomással, és az Octavia mindig kellemes belső hőmérséklettel várja Önt.

Első osztályú kényelem

Egyedülálló hangélmény

Élvezze kedvenc dalait a legmagasabb minőségben: a központi hangszórón kívül tíz hangszóróval, mélynyomóval, nagy teljesítményű erősítővel és digitális hangszínszabályzóval ellátott CANTON hangrendszer összesen több mint 600 watt teljesítményt nyújt.

Első osztályú kényelem

Okos megoldások minden helyzetre

Az Octavia tele van Simply Clever megoldásokkal, amelyek minden utazást még kényelmesebbé tesznek. Tele van a keze? A kényelmi nyitási funkcióval egyszerűen nyissa ki a csomagtartót anélkül, hogy hozzá kellene érnie. Elrejtette a kulcsot valahol a zsebében? A KESSY kulcs nélküli beléptető és start-stop rendszer automatikusan kinyitja az Octavia ajtaját, amikor a kulccsal közeledik hozzá, és automatikusan újra bezárja, amikor távozik.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra