Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

A funkcionalitás találkozik a dizájnnal

Üdvözöljük az új kényelemben

Az Octavia új generációjának műszerfala meghatározó a kategóriájában. Az elegáns belső tér lenyűgöző világos hangsúlyos vonalakkal, nagyvonalú térérzettel és kiváló minőségű anyagokkal. Ezekhez társul a környezeti világítás, amely sokféle színkombinációban szabályozható, és olyan légkört teremt, amely hangulatos utazást biztosít mndenki számára.

A funkcionalitás találkozik a dizájnnal

Hely a családnak és a cégeknek egyaránt

A kivételesen tágas Octavia hétközben éppúgy tökéletesen megfelel az üzleti igényeknek, mint hétvégén az egész család számára. A megnövelt fej-, váll- és könyöktérnek köszönhetően még nagyobb kényelmet élvezhet vezetés közben, míg a hátsó utasok maximális lábteret és nagyvonalú térérzetet élvezhetnek.

A funkcionalitás találkozik a dizájnnal

Tágas hely a családoknak és a cégeknek

A kivételesen tágas Octavia hétközben éppúgy tökéletesen megfelel az üzleti igényeknek, mint hétvégén az egész család számára. A megnövelt fej-, váll- és könyöktérnek köszönhetően még nagyobb kényelmet biztosít vezetés közben, míg a hátsó utasok maximális lábtérrel és nagyvonalú térérzettel gazdagodnak.

A funkcionalitás találkozik a dizájnnal

Nagy belmagasság és panoráma kilátás

A panorámatető biztosítja a fényárban úszó belső teret és a maximális belmagasság érzetét. Az első rész dönthető és hátrafelé is csúsztatható, így semmi sem áll a friss szellő útjába, az üvegek sötétítése pedig még nyáron is minimalizálja a hősugárzást.

A funkcionalitás találkozik a dizájnnal

Hely a táska és a csomagok számára

A csomagtér nagyméretű, 600 literes térfogatával messze felülmúlja a konkurenciát. Ha lehajtja a hátsó ülések háttámláit, a térfogat még 1555 literre is növelhető. A egyenletes kialakításnak és a hosszabb padlófelületnek köszönhetően a nagyobb tárgyak berakodása is gyerekjáték, és a számos Simply Clever megoldásnak köszönhetően mindent a helyén tartanak: négy kampó, három háló és praktikus rakodóelemek.

A funkcionalitás találkozik a dizájnnal

Bőséges tárolóhely mindennek, ami fontos az Ön számára

Az Octavia belseje rengeteg praktikus tárolóhelyet kínál, többek között 1,5 literes palacktartókat az ajtókban, egy nagyméretű jumbo boxot és zsebeket az első ülések háttámláin. Így minden apróság, amit utazásai során a járműben szeretne tudni, stílusosan elfér, és mindig kéznél van.

A funkcionalitás találkozik a dizájnnal

Minőség és környezetvédelmi felelősségvállalás harmóniája

A Superb minden egyes beltéri eleme a legnagyobb gondossággal és kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült, a környezetbarát eljárásokra összpontosítva. A Suite Design során felhasznált bőrt például a kávébabtermelésből származó hulladék felhasználásával cserzik. Számos részletet egyedi sötét krómozással készült, amely környezetbarátabb, mint a hagyományos krómozás.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra