Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Lenyűgöző kialakítás

Az magabiztosság és a minőség találkozása

Az elülső részt széles, függőleges lamellákkal ellátott hűtőrács jellemzi. A karcsú, második generációs LED mátrix fényszórók fény funkcióval és kristályos kialakítással kiegészítik az elegáns megjelenést. Ezt teszi teljessé a motorháztető, markáns vonalakkal és az új Škoda logóval. Bármerre is autózik, a jármű biztosítja a magabiztos, modern és minőségi megjelenést.

Lenyűgöző kialakítás

Egyedülállóan attraktív formák

A Škoda Octavia tökéletes arányaival és kiváló minőségű anyagaival stílusos és sportos megjelenésű. Elegáns sziluettje egy kupé kontúrjait idézi, érzelemdús formavilágát kiemelik az akár 19 colos kerekek. A határozott tornádóvonal vizuálisan megnyújtja a karosszériát, és dinamikus megjelenést kölcsönöz a járműnek. A feltűnő, kifinomult formatervezés aerodinamikusan formázott visszapillantó tükrökkel szintén optimális áramvonalas formát biztosít.

Lenyűgöző kialakítás

Kihagyhatatlan dizájn részletek

A kétrészes, LED-es hátsó lámpákat animált irányjelzőkkel az oldalakon kristályos elemek keretezik. A hátsó lökhárító integrált fényszórókkal és a Škoda felirat a hátsó ajtón további feltűnő dizájnelemek.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra