Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

2016 - VISION S tanulmányautó

A VISION S koncepcióautó (aminek a nevében az 'S' a SUV-ot jelöli), megmutatja, hogy hogyan képzeli el a Škoda a jövő városi terepjáróját, amely még a sikeres Škoda Yetinél is hatalmasabb lesz. A 4,7 méter hosszú, 1,91 méter széles és 1,68 méter magas testet nem lehet nem észrevenni az úton. A VISION S három tágas üléssorában összesen hat utas tud kényelmesen utazni. A modell bemutatója a 2016-os Genfi Nemzetközi Autószalonban került sor.

2015 - Superb és Superb Combi

A Škoda Superb tökéletesen mutatja be, hogyan lesz az álomból valóság, a tervezőasztaltól az izgalmas újszerű Škoda VISION C dizájn tanulmányon át a sorozatgyártású modellig. Az eredmény egy igazán szemrevaló forma, éles és izmos vonásokkal - még magabiztosabb, kifejezőbb és érzelmekkel teltebb, mint bármikor korábban. 

2014 - Az új Škoda Fabia R5

A Škoda jövőbeli rallyautóját a nyilvánosságnak az Essen Motor Show alkalmával mutatják be. A FIA szabályzatának megfelelően 1.6 literes turbómotor hajtja, ami jelentős változás a Fabia SUPER 2000 kétliteres, benzines szívómotorjához képest. További részletek az ötfokozatú szekvenciális sebességváltó és a McPherson hátsó felfüggesztés. Az autó súlya, a szabályzatnak megfelelően minimum 1230 kilogramm. 

2014 - megújultak a hazai Škoda márkakereskedések

Új fényben ragyog a jövőben a Škoda márkakereskedői hálózata, felfrissített, modern és vonzó arculat adott helyet a Škoda egyre bővülő modellpalettájának. A Škoda új vállalati arculatának alapjain teljes egészében megújuló megjelenés a Škoda 2018-ig szóló növekedési stratégiájának is alapvető eleme. 

2014 - Új Fabia modellek a Párizsi Autószalonon

Hosszú várakozás után megérkezik az új Škoda Fabia és a Fabia Combi, melyek a legendás Párizsi Autószalonon tartott premierjükön a Škoda sorozatgyártású típusai közül elsőként mutatják be a márka formanyelvezetének egy új, kifejezőbb és érzelemdúsabb dizájn jellemezte evolúcióját. Az új modellek a Simply Clever megoldások sokaságát vonultatják fel, használójuk számára élvezetes kalandá válik még a legrövidebb autózás is. 

2014 - A Škoda CITIYET KABRIÓ és a YETI XTREME

A Škoda Auto szakiskolájának 16 tanulója megépítette álmai autóját: megszületett a sportos Škoda CITIYET KABRIÓ. A modell a Citigora épül, bemutatójára a Wörthi-tónál 33. alkalommal rendezett GTI találkozón kerül sor. A Škoda ugyanitt állítja ki először az emelt hasmagasságú, ralis külsejű, Recaro ülésekkel, négypontos biztonsági övvel és sportkormánnyal felszerelt YETI XTREME koncepcióautót. 

2014 - VISION C tanulmányautó

A Škoda a Genfi megjelenésének csúcspontjaként bemutatja a látványos VISION C dizájntanulmányát, amellyel új szakaszába lép a márkánál az elmúlt évek dinamikus modell- és formai fejlesztése. A Škoda formai nyelvezetének ezen új fejezete a márka feltörekvő ambícióit sugározza. 

2014 - A Škoda újdonságai a Genfi Autószalonon

Az idei Genfi Autószalonon a Škoda, a világ egyik legjobban növekedő autógyártójához méltóan, rengeteg újdonsággal kényezteti a kiállítási látogatóit. Itt ünnepli világpremierjét a VISION C tanulmányautón kívül az új Octavia Combi Scout és a földgáz üzemű Octavia CNG modell, továbbá a Monte Carlo modellcsalád is három új taggal bővül.