Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek
25.01.2024

Vonzó finanszírozási lehetőségek vállalkozásoknak.

ŠKODA járművek vásárlása esetén forint alapú, akár fix 4,49%*-os kamattal várjuk a vállalkozásokat!

✔️ Nyílt vagy zárt pénzügyi lízing finanszírozás

✔️ Euró bevétellel rendelkező vállalkozások részére euró alapú, euróban fizetendő fix akár 2,49%*-os kamatozású finanszírozás is rendelkezésre áll

✔️ Fix kamatozás a teljes futamidőre

+ 1 okos tipp: Porsche Casco Bónusz akcióval összevonható, így még 100.000.- Ft vételárkedvezmény érhető el!

Részletek a ŠKODA márkakereskedésekben!

A ŠKODA típusú gépjárművek finanszírozásához kínált meghirdetett kamat 2024. március 31-ig, illetve a készlet erejéig érhető el.

A kép csak illusztráció.

*36 hónap futamidő esetén.

A fenti tájékoztatás a Porsche Finance Zrt. részéről semmilyen kötelezettségvállalást nem jelent. A meghirdetett kamat kizárólag a megadott időszakban, Volkswagen, ŠKODA, SEAT és CUPRA típusú gépjárművek finanszírozására vonatkozik. Társaságunk a belső szabályzataiban rögzítettek szerint elvégzett ügylet- és ügyfélminősítés eredményétől függően vállalja a gépjármű finanszírozását, és határozza meg a kockázatvállalás feltételeit. A teljeskörű kárbiztosítás (CASCO biztosítás) megkötése és fenntartása a szerződés hatálya alatt kötelező, melynek költsége a Lízingbevevőt terheli!

Felhívjuk a figyelmét, hogy a tájékoztatás nem teljes körű, további részleteket a Porsche Finance Zrt. Általános Üzletszabályzata, Pénzügyi Lízingügyletek Üzletszabályzata és Hirdetményei tartalmazzák, melyek letölthetőek a https://www.porschefinance.hu/ oldalról, vagy az Ügyfélszolgálatunkon valamint a Közvetítőnek minősülő Márkakereskedő Partnereinknél érhetőek el.