Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Porsche Flotta Pont

o

A Porsche Finance által kínált nyílt végű pénzügyi lízing kifejezetten a vállalkozásoknak előnyös. Társas vállalkozások, egyéb gazdálkodó szervezetek, egyéni vállalkozók vehetik igénybe. Ennél a finanszírozási formánál az Ön által kiválasztott gépjárművet a márkakereskedőtől a Porsche Bank Zrt. vásárolja meg, majd a gépjármű birtokba adásával nyílt végű pénzügyi lízingszolgáltatást nyújt Önnek. A gépjármű tulajdonosa a Porsche Bank Zrt. mint lízingbeadó, Ön pedig lízingbevevő. A gépjármű a futamidő végéig a lízingbe adó tulajdonában marad, így a forgalmi engedélyben és törzskönyvben tulajdonosként a Porsche Bank Zrt., üzembentartóként a lízingbe vevő szerepel. A lízingbevevő a futamidő végén dönthet arról, hogy tulajdonos szeretne-e lenni, illetve kíván-e vevőt kijelölni.

A Porsche Lízing által kínált operatív lízing megfelel a klasszikus bérleti konstrukciónak. A Bérlő használati jogot kap a futamidő alatt a Bérbeadó tulajdonát képező gépjárműre. A Bérlő a futamidő lejártával nem szerez tulajdonjogot, a gépjárművet visszaadja a Bérbeadónak és új bérletet indíthat egy új gépjárművel. A bérleti konstrukció kifejezetten a vállalkozásoknak előnyös, mivel a Bérbeadó a gépjármű beszerzési árában érvényesített általános forgalmi adót (Áfa-t) visszaigényli, így a nettó beszerzési érték alapján határozza meg a bérleti díjat. A Bérlő a havi szolgáltatási (bérleti) díj Áfa tartalmát a céges használat arányában visszaigényelheti.

A részletekért keresse fel márkakereskedéseinket, vagy érdeklődjön a Porsche Finance oldalán!

Népszerű Škoda modellek:

Škoda Scala Ambition 1.0 TSI 115 LE

Nyílt végű pénzügyi lízingben már havi nettó 59 990 Ft-tól

 • 20% Önerőtől*
 • Minimum 50% ÁFA visszaigényelhető**
 • Választható tulajdonjogszerzés***

Tartós bérletben már havi nettó 79 990 Ft-tól

 • 0% Önerőtől*
 • Minimum 50% ÁFA visszaigényelhető**
 • 100% költségként elszámolható***

 

Škoda Octavia Combi Style 1.5 TSI 150 LE

Nyílt végű pénzügyi lízingben már havi nettó 68 990 Ft-tól

 • 20% Önerőtől*
 • Minimum 50% ÁFA visszaigényelhető**
 • Választható tulajdonjogszerzés***

Tartós bérletben már havi nettó 89 990 Ft-tól

 • 0% Önerőtől*
 • Minimum 50% ÁFA visszaigényelhető**
 • 100% költségként elszámolható***

 

Škoda Karoq Ambition 1.5 TSI 150 LE

Nyílt végű pénzügyi lízingben már havi nettó 74 990 Ft-tól

 • 20% Önerőtől*
 • Minimum 50% ÁFA visszaigényelhető**
 • Választható tulajdonjogszerzés***

Tartós bérletben már havi nettó 98 990 Ft-tól

 • 0% Önerőtől*
 • Minimum 50% ÁFA visszaigényelhető**
 • 100% költségként elszámolható***

 

Škoda Superb Style 2.0 TDI 190 LE

Nyílt végű pénzügyi lízingben már havi nettó 105 990 Ft-tól

 • 20% Önerőtől*
 • Minimum 50% ÁFA visszaigényelhető**
 • Választható tulajdonjogszerzés***

Tartós bérletben már havi nettó 156 990 Ft-tól

 • 0% Önerőtől*
 • Minimum 50% ÁFA visszaigényelhető**
 • 100% költségként elszámolható***

 

*Bonitásvizsgálat függvényében.

**Céges használat arányában, a szabályoknak megfelelően.

***A készlet erejéig.

 

Nyílt pénzügyi lízing esetén:

A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. A kép illusztráció. A képen látható modell extra felszereltséget tartalmaz. A hirdetés nem minősül ajánlatnak, pusztán tájékoztató jellegű. A Porsche Finance Zrt. kizárólag fogyasztónak nem minősülő jogi személyeknek szóló tájékoztató jellegű finanszírozási ajánlata HUF alapú nyílt végű pénzügyi lízing konstrukció változó kamatozással. Az ajánlat a Porsche Finance Zrt. részéről kötelezettségvállalást nem jelent. A tájékoztatás nem teljes körű. Kérjen ajánlatot márkakereskedéseink szakértőitől. A feltüntetett havidíj 48 hónapos futamidő és 20 000 km/év futásteljesítmény mellett értendő.

Tartós bérlet esetén:

A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. A kép illusztráció. A képen látható modell extra felszereltséget tartalmaz. A hirdetés nem minősül ajánlatnak, pusztán tájékoztató jellegű. A Porsche Lízing tájékoztató jellegű finanszírozási ajánlata HUF-alapú elszámolásos operatív lízing (tartós bérleti) konstrukció, változó kamatozással. A tájékoztatás nem teljes körű. Kérjen ajánlatot márkakereskedéseink szakértőitől!

A feltüntetett havidíj 48 hónapos futamidő és 20 000 km/év futásteljesítmény mellett értendő.

 

A Škoda Scala modelelk kombinált átlagfogyasztása: 4,9-6,2/100 km, CO2-kibocsátás: 125-142 g/km.

A Škoda Octavia Combi modelelk kombinált átlagfogyasztása: 3,9-6,9/100 km, CO2-kibocsátás: 103-156 g/km.

A Škoda Karoq modelelk kombinált átlagfogyasztása: 5,4-6,8/100 km, CO2-kibocsátás: 141-173 g/km.

A Škoda Superb modelelk kombinált átlagfogyasztása: 3,9-6,9/100 km, CO2-kibocsátás: 103-156 g/km.