Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Tér

Hálórendszer a csomagtérben

A elválasztó hálónak köszönhetően úgy alakítod a csomagteret, ahogy csak szeretnéd, az eredmény egy még praktikusabb, még biztonságosabb belső tér. A háló lehetővé teszi, hogy akár a tetőig megpakold az autó hátulját, úgy, hogy közben attól sem kell félned, hogy egy fékezésnél vagy egy éles kanyarnál minden az utasok nyakában fog landolni. 

Táskaakasztó kampó a csomagtérben

Az egész délelőttödet gondos bevásárlással töltötted és most már csak haza kell juttatni a szállítmányt. Az igazi kihívás az, hogy mindezt anélkül hajtsd végre, hogy minden a feje tetejére állna. Nyisd ki a Škodád csomagtartóját, akaszd fel a bevásárló táskáidat az erre kialakított akasztókra és már teljesítetted is a küldetést.

Kétoldalú csomagtér szőnyeg

Napjaink családi autójának megalkotásakor tervezőinknek számos kihívásra kellett felkészülniük, legyen szó egy visszafogott vacsoráról vagy egy vidéki túráról. Egy Škoda modellben ülve a kétoldalú szőnyegnek köszönhetően a csomagtér mindig tiszta marad, függetlenül attól, hogy milyen saras a kiránduló bakancsod. 

Varioflex rendszer

Mihez kezdesz, ha felmerül az igény egy kis extra férőhelyre? Egyik nap közös utazásra indul az egész család, máskor nagybevásárlást tartasz a kedvenc elektronikai áruházadban. A Škoda lehetővé teszi, hogy semelyik helyzet se jelentsen problémát. A hátsó ülések akár pár másodperc alatt vízszintes pozícióba hajthatóak, így teremtve rengeteg extra teret, amikor szükség van rá. 

CSOMAGRÖGZÍTŐ ELEMEK 

A csomagtér aljába épített rögzítő elemeket észre sem veszed, amikor nem kellenek, de mindig kéznél vannak, ha mégis kellenének. Segítségükkel bármilyen mozgó tárgyat könnyen fixálhatsz, hogy mindened biztonságban legyen és a helyén maradjon. 

Hátra hajtható kalaptartó

Sokszor előfordul, hogy valami apró, de annál értékesebb dolgot kell szállítanod a csomagtartóban, máskor a család bőröndjeinek keresed a legideálisabb helyet. Az új Škoda Octavia a beépített hátsó rekesszel mind a két helyzetben kisegít, sőt, ha akarod ezt pár mozdulattal el is pakolhatod, amikor nincs rá szükséged. 

Rugalmas tárolórekesz

Szereted, ha különböző tárgyaid, csomagjaid rendben vannak és könnyű őket szállítani? Ha igen, akkor ezek a takaros térelválasztó elemek csak arra várnak, hogy összepakold a dolgaidat és már indulhattok is a strandra vagy ahová csak utazni akartok. Segítségükkel a gyerekek úgy tudják kivenni a játékaikat hátulról, hogy közben a szülők táskái se lesznek széttúrva. 

Rejtett rakodórekesz

Nem minden rakomány ugyanakkora. A középső rakodópadló mozgatásával  könnyebbé válik a  nehezebb csomagok kezelése, sőt, megfelelő beállításával egyszerűen létrehozhatsz egy rejtett rekeszt, ahol nyugodtabban hagyhatod ott az értékeidet, amíg elmész az autó közeléből. 

Kormánykerék

A multifunkciós, bőr kormánykerék rádió- és telefonvezérlő funkciókat is kínál.

Fűthető kormány

A rádió, telefon és DSG váltó vezérlésére is használható multifunkciós bőr kormánykerék fűtési funkcióval is felszerelhető, amelyet az infotainment rendszeren keresztül vagy akár az ülésfűtés gombjának használatával is bekapcsolhat.

Fűthető ülések

Hideg időben kényeztesse családját és barátait a külön vezérléssel szabályozható hátsó ülésfűtéssel.

Elektronikus vezérlésű csomagtérajtó

A csomagtérajtó a középkonzolon, illetve az ötödik ajtón található gombok érintésével nyílik vagy zárul. Kedvezőtlen időjárás esetén ez kifejezetten hasznos lehet. Az ajtó felső pozíciója szükség szerint beállítható.

Rakodásrögzítő elemek

A csomagok csúszkálásának elkerülésére ez a két műanyag, Velcro tépőzárral ellátott rakodási elem ideális megoldás. Amikor nem használja, elrejthetők a hátsó kerékházak mögé.

Fényszórómosó berendezés

A beépített teleszkópos fényszórómosó berendezés könnyedén elbánik a porral és a sárral.

Panorámatető

A limuzin kivitel szabadságérzetet és nagyobb helyet kínál az elektronikusan állítható, színezett végű napfénytetőnek köszönhetően, amely kevesebb fényt és hőt enged be az autóba.  Előretolhatja vagy hátrahúzhatja, így nyitott tér alakítható ki az első ülések felett!