Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Praktikum

A mindennapok olyan kisebb-nagyobb kihívásokat görgetnek elénk, amelyeket valahogyan meg kell oldanunk. Ezek közül több olyan is akad, amelynek megoldása magától értetődik, még sem gondolunk rá, vagy pont akkor, amikor kellene, nem jut eszünkbe a megoldás, vagy csak szimplán nem készültünk fel rá. Akkor jön a váratlan zivatar, amikor pont nincs nálunk esernyő, és akkor kell hirtelen megtalálnunk valamit, amikor épp koromsötét van. Egy Škoda sofőrt viszont semmi nem ér váratlanul. Modelljeinket Simply Clever megoldásokkal szereltük fel, amik az autó tulajdonosát mindenre felkészültté teszik. 

Esernyő az első ajtóban

Megérkezel valahová az elegáns, új Škodáddal és egyszer csak elered az eső. Nem szeretnéd, ha elázott ruhád rontana a megjelenéseden, de valahogy át kell juss az úton… Ne aggódj, az autód most is a segítségedre siet. Az első ajtó egy diszkrét kis nyílásában elrejtettünk egy esernyőt, hogy presztízs veszteség nélkül, száraz frizurával érkezhess meg erre a találkozódra is. 

Nem megfelelő üzemanyag tankolását megelőző rendszer

Egy Škoda ahol tud, segít használójának, beleértve ebbe a benzinkútnál történő figyelmetlenségeket. A legjobbakkal is megtörténhet, hogy véletlenül rossz üzemanyagot tankolnak autójukba, de egy újabb Simply Clever megoldás segít, hogy ne kelljen egy apró hiba miatt az egész motort megjavíttatni. 

Jégkaparó a tanksapka fedelében

Azért, hogy a fagyos téli reggeleken ne kelljen hosszan keresgélnie, a jégkaparót megtalálja a modellek üzemanyagtöltő-nyílásának fedelében. 

Behajtható vonóhorog

Pótkocsit csatolni egy autóra mindig is gondot okozott. Az új behajtható vonóhoroggal viszont leegyszerűsítettük ezt a folyamatot is, mostantól könnyedén kihajthatjuk a csomagtartóból és már csatolhatjuk is az utánfutót. 

Kivehető LED lámpa

Volt már olyan, hogy azt kívántad, bárcsak hoztál volna magaddal elemlámpát? Škoda tulajdonosként ilyen problémád nem lesz, csak annyi a dolgod, hogy előhúzod a kivehető lámpát a csomagtartóban kialakított helyéről, majd amikor végeztél, ugyanoda visszapattintod.  

Beépített konnektor

A 230 voltos konnektor váltóáramot biztosít a táblagép vagy a mobiltelefon számára. 

Parkolójegy tartó csipesz

Mindig a legkisebb dolgokat a legkönnyebb elveszteni, vegyük csak a parkolójegyeket. Szerencsére a Škodának erre is van megoldása: egy egyszerű csipesz, ami a szélvédő baloldalához rögzít bármilyen cetlit, hogy a vezető is könnyen elérje, ha fel kell mutatni. 

Easy open palacktartó

Ezentúl ha egy hosszú utazás során megszomjazik, nem kell többé választania az ivás és biztonság között. A üvegtartó alján lévő gumi alap minden palackot a helyén tart, így azok könnyedén nyithatók és zárhatók egy kézzel is. 

Csomagtér háló

Labda nélkül lehetetlen focizni egy jót és a vízpartra sem tudsz kifeküdni, ha nincs nálad strandtörölköző, de az is természetes, hogy nem szeretnéd mindezeket a hátsó ülésen tárolni. A rugalmas csomagtérháló segít, hogy elengedhetetlen eszközeid mindig a helyükön legyenek. 

Hulladéktároló

A Škoda gondol az útközben létrejövő csokis papírokra, papírzsepikre, almacsutkákra. Az utasülések ajtajaiba kisméretű kukákat építettünk, amiket bármikor kiemelhetsz a helyükről, hogy megszabadulj a felesleges szeméttől. 

Lehajtható asztal

Minél hosszabb egy utazás, annál jobban értékeli az ember az olyan okos megoldásokat, mint a lehajtható asztalt. Tökéletes helyszíne lehet egy útszéli szendvicsezésnek, kávézásnak, a gyerekek számára pedig egy kis kreativitással könnyen versenypályává, állatkerté, űrállomássá varázsolható az autózás során.