Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Technológia

Mára minden zsebben lapul minimum egy okos eszköz. Nyakunkon a negyedik ipari forradalom, amiben minden eszköz hálózatba kapcsolódik, így könnyítve meg az emberek életét. A sorból a Škoda modellek sem maradnak ki: különböző okos funkciókkal szereltük fel az autódat méghozzá úgy, hogy mindent a lehető leginkább rád szabjunk. Hisszük, hogy az innováció alapja a tradíció, hogy a leghasznosabb megoldások kitalálásához és tökéletesítéséhez gazdag múlt kell, több millió együtt megtett kilométer, és visszajelzésekre nyitott fülek.

Virtuális pedál

Nincs szabad keze, hogy kinyissa a csomagtérajtót? Egyszerűen csak helyezze a lábát a szenzor közelébe és a csomagtérajtó automatikusan kinyílik Önnek. A virtuális pedál névre hallgató funkció a hátsó lökhárító aljába épített szenzor használatával működik. 

Adaptív lengéscsillapítás

Az adaptív lengéscsillapítás szabályozás (DCC) folyamatosan elemzi és reagál a különböző közlekedési helyzetekre (fékezés, gyorsítás, kanyarodás), s ennek megfelelően módosítja a csillapítási és kormányzási karakterisztikát. 

Multimédiás eszköztartó

A pohártartó számos célt szolgálhat. Az egyik nap stabilan tartja a gőzölgő kávédat, másnap pedig már az MP3 lejátszódnak vagy a telefonodnak nyújt biztos, határozott támaszt az utazás során. Legyen szó bármelyik eshetőségről, az biztos, hogy mindig kartávolságon belül lesz, amire éppen szükséged van, amikor csak akarod. 

Smartgate

Kíváncsi vagy, hogy mi történik a Škodád motorházteteje alatt? A SmartGate egy olyan berendezés, ami a fontos járműadatokat, mint például a fogyasztás, átlagsebesség vagy az útiköltségek, egy okostelefon alkalmazás segítségével eljuttatja hozzád, hogy folyton képben legyél és akár hosszútávon is kielemezhesd autózási szokásaidat. 

Media Command

Ha már eszébe jutott, hogy milyen jó lenne közvetlenül mobilról irányítani az autó rádióját, akkor teljesítettük a kívánságát. Kapcsolja be a Škoda Media Command applikációt és hozzon létre lejátszási listákat, válasszon ki hang beállításokat, állítsa a hangerőt vagy nyisson meg egy térképet a beépített navigációs rendszeren keresztül. 

Kanyarkövető ködfényszórók

Komoly segítséget jelenthet egy sötét éjszakán, ha az addig rejtőzködő veszélyekre vagy akadályokra időben fény vetül. A fényszóró követi a kormány mozgását és Simply Clever módon segít megőrizni a te és családod biztonságát.