Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Škoda Digitális szervizfüzet

o

A hagyományos szervizfüzeteket a 2013. 45. héten és az ezt követően gyártott valamennyi Škoda gépkocsi esetében felváltja az ún. Digitális Szervizfüzet. A szervizfüzet így az eddig ismert formájában teljesen megszűnik. A gépkocsi mindenkor esedékes karbantartási technológiája alapján készült szervizigazolásokat a gyártó által előírt, esedékes szervizek alkalmával a Škoda márkaszerviz munkatársai nyomtatják ki és helyezik el a fedélzeti irodalom erre a célra szolgáló mappájában. A korábbi szervizfüzetek többi tartalmi eleme pedig a Škoda gépkocsik kezelési útmutatóiban lesz fellelhető a jövőben. 

 

A Škoda Digitális Szervizfüzet az alábbi előnyöket hordozza az Ön számára: 

  • Nagyfokú védettség a hamisítások és a manipulációk ellen.

  • Összes végrehajtott szervizmunka átlátható nyilvántartása.

  • Kényelmes védelem elvesztés vagy szennyeződés esetén - az Ön Škoda márkaszervizében bármikor megkaphatja a teljes karbantartás-igazolást a kívánt nyelven.

  • Gördülékeny szervizváltás a rendszer világszerte történő alkalmazásának és a járműtörténet elérhetőségének köszönhetően.

  • Biztonság használt járművek vételekor és eladásakor az adatbankban tárolt teljes körű járműaktáknak köszönhetően.

  • Ön a komplett-igazolást akár e-mailben is megkaphatja.

  • Garanciaigény esetén egyszerű igazolhatóság.

 

Felhívjuk figyelmét, hogy a Škoda Digitális Szervizfüzet kizárólag a fentebb megadott gépkocsik esetén áll rendelkezésre, a korábban gyártott gépkocsik esetében továbbra is a hagyományos módon, a szervizfüzet erre a célra szolgáló részében igazolják az Ön Škoda márkaszervizének munkatársai az elvégzett munkálatokat. A karbantartás-igazolás nyomtatása ezen gépkocsiknál kiegészítőleg sem áll rendelkezésre.

Egyes márkaszervizeinkbe közvetlenül tud időpontot foglalni. Itt teheti ezt meg:

(Ha itt nem találja partnerét, akkor lentebb kérhet szervizidőpontot!)

 

Szüksége van szervizidőpontra, kérdése van?

Töltse ki az alábbi regisztrációs adatlapot és márkakereskedőnk hamarosan felkeresi Önt.

Itt megtalálhatja az Önhöz közeli Škoda márkaszervizeket.