Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Valter Attila

o

A magyar kerékpársport büszkesége és a Škoda WLC kapcsolata

Valter Attilát mindenki ismeri, akit kicsit is érdekel a kerékpározás: a 23 éves országúti versenyző az első magyar elit bringás, aki egy Grand Tour-on, nevezetesen a Giro d'Italián megkülönböztető trikót viselhetett - amit aztán a Škoda karácsonyi adománygyűjtő kampányára rákapcsolódva licitre bocsájtott, és az érte kapott összeget felajánlotta a Burattino Alapítványnak.

Attila, minden, ami a magyar kerékpározás, így egyértelmű, hogy a Škoda és kerékpáros közössége, a We Love Cycling is támogatja őt. Ott voltunk a 2020-as legendás Tour de Hongrie győzelménél, és nemcsak a verseny szponzoraként, hanem hídként is szolgáltunk a versenyző és a szurkolók között, ahogy később is igyekeztünk segíteni abban, hogy jobban megismerhessék őt a hazai biciklisek.

Hibrid Škoda Octavia iV

"A Škoda márka régóta aktív támogatója a sportéletnek, legyen szó jégkorongról, vagy kerékpárról. Márkánk számára azért is kiemelten fontos a két keréken történő közlekedés, mert a Škoda valaha maga is kerékpárgyártóként kezdte járműipari szereplését, e gyökereinkre pedig kiemelten büszkék vagyunk - mondta Horváth Károly, a Škoda értékesítési vezetője. Hozzátette, a magyarországi Škoda nevében kijelentheti, hogy büszkeséggel tölti el a márkát az, hogy egy olimpikon munkáját segítheti, és sok sikert kívánt Valter Attilának.

Attila Plug-in Hybrid Octavia iV modellje villanymotorja révén egyaránt alkalmas környezetbarát teljesen elektromos városi közlekedésre, de benzinmotorja révén a hosszabb távok sem jelentenek neki akadályt. Nagy csomagterével így garantálja a sportoló számára, hogy kerékpárjával együtt bárhova eljusson, és a neki legmegfelelőbb terepen készüljön fel az éppen soron következő hazai-, vagy világversenyre.

Tour de Hongrie

A 2021-es Tour de Hongrie előtt készítettünk vele interjút, melyben elmesélte, hogyan készül a Giro-ra és milyen volt megnyerni az egy évvel korábbi TdH-t.

Bringázz Felelek

Interjúsorozatunk részeként Attival is beszélgettünk, méghozzá a kerékpáros közösségünk kérdéseit vittük el neki, melyekre legjobb tudása szerint válaszolt. Így tudtuk meg, hogy Atti soha nem tekint áldozatként az élsport által megkövetelt munkára, és még sok minden mást a versenyzőről, aki a történelmi rózsaszín trikó mögött áll.

Hónap Útvonala

Ki ne lenne kíváncsi rá, hol teker az ország legeredményesebb versenyzője? Atti is részt vett tavaszi rajzversenyünkön, az általa készített Strava-rajz pedig 2022 áprilisában a Hónap Útvonala lett.