Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Idén is Škoda Enyaq kíséri a Tour de Hongrie mezőnyét

Megszokott szereplője a kerékpárversenyeknek a Škoda, a sport támogatás a cégkultúra része a márka indulása óta, immár 124 éve. Hosszú út áll a márka mögött azóta, hogy elromlott egyik alapítójának, Vaclav Klementnek a biciklije és nekiállt megjavítani, odáig, hogy a legrangosabb kerékpárversenyeken vezeti a világmezőnyt első teljesen elektromos modellje, az Enyaq iV.

Az Enyaq iV a 2020-as Tour de France-en vezetett először nemzetközi mezőnyt, és ahogy a tavalyi évben, úgy idén is láthatjuk a Tour de Hongrie-n is, május 11. és 15. között. A Škoda 1895 óta támogatja a kerékpárversenyeket, és nem csak a felvezető és kísérő autók biztosításával. A Tour de France versenyigazgatójának autójaként egy átalakított Enyaq iV szolgál, a Magyar Körversenyen a márka biztosítja a zöld trikó díját, és még rengeteg kerékpárversenyen van jelen a márka támogatóként, többek között a La Vueltán, a Párizs-Nizzán, a Párizs-Roubaix-on és a Liège-Bastogne-Liège-en is.

 

A Tour de Hongrie támogatója

Természetesen a Škoda Magyarország kerékpáros kultúrájának is nélkülözhetetlen szereplője, így a magyar versenyeket is támogatja. A nemzetközi szinten évről évre egyre népszerűbb Tour de Hongrie-n felvezető autót és kísérőautókat biztosít, melyekben orvosok, szerelők, felszerelések, ételek és italok kapnak helyet. A felvezető autó - a környezet és a versenyzők egészségének védelmében - természetesen egy Enyaq iV modell lesz, melyet arra terveztek, hogy minden elemében kiszolgálja a kerékpárosok igényeit, legyenek profik vagy hobbibringások. Mindemellett a magyar zöld trikó szponzora is! Minden évben tudósít az eseményekről saját almárkáján, a We Love Cycling Magyarországon keresztül, akik idén is izgalmas kampánnyal készülnek.

 

Enyaq iV a bringásokért

Nem csak a legnagyobb nemzetközi és hazai versenyeken támogatja és óvja az Enyaq iV a kerékpárosokat, de egy bringatúrára is tökéletes társ, legyen az egy délutáni kiruccanás, vagy egy többnapos kaland távol a város zajától. Biztonságos, praktikus, tágas és tele okos megoldásokkal, ráadásul nem károsítja sem a környezetet, sem a sportolók tüdejét. Mindegy, hogy acélvázas, profi, városi, monti, retro, modern, praktikus vagy rázós bringán indulsz útnak, a Škoda Enyaq iV modellel biztosan célba érsz.

Ismerd meg közelebbről a modellt!

 

Tekerd le te is a WLC-vel a Tour de Hongrie-t!

 Vagy legalábbis az egyik szakaszának távját és szintemelkedését! Válassz ki egy szimpatikus TdH-etapot és tekerj, ahogy a profik. Persze, a profik attól profik, hogy egész évben erre készülnek, mi pedig tudjuk, hogy neked nincs erre időd. Most azonban van egy heted bebizonyítani, hogy képes vagy rá. Egy versenyen, ami csakis a kitartásról szól, te vagy a legfontosabb. Ettől izgalmas. Ettől valódi kihívás. Ha sikeresen teljesítesz hét nap alatt egy tetszőleges etapot, bárhol az országban (vagy azon kívül is akár), bringás ajándékcsomagot vagy két darab VIP belépőt nyerhetsz az utolsó szakaszra! A játékról ezen az oldalon találsz bővebb információt.