Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Tour de Zalakaros

 

Idén 12. alkalommal került megrendezésre a Mapei Tour de Zalakaros, és a kerékpáros versenyek megszokott szereplőiként mi is jelen voltunk, hogy támogassuk a szervezőket, a versenyzőket és emeljük a rendezvény sokszínűségét.

Spirit Auto – Škoda Országúti Maraton 2021

 

A verseny szeptember 26-27-én zajlott le, 20200 résztvevővel, rengeteg nézővel, és persze a járványügyi helyzetre vonatkozó szabályok betartásával. Hat különböző távra lehetett nevezni, köztük a 137 km-es maratonra, a 33 km-es családi túrára és a kicsiknek gyermekversenyekre is. A Škoda országúti maraton férfi győztese Gönczy Gergő lett, aki 3:17:01 idő alatt tette meg az útvonalat. A női versenyzők közül Szabó Adrienn szerezte meg az első helyet, 3:46:31-es idővel. A maraton versenyzői a korábbi évekhez képest új szakaszokon haladtak, hogy még nagyobb biztonságban tekerhessenek. A rajt Zalakorosról indult, és ide is tért vissza, miután számos kis településen áthaladva élvezhették a zöldellő táj szépségét. Hiába a nagy táv, az eseményen amatőr bringások is részt vettek, és remekül teljesítettek!


Az esemény egyik fő szponzoraként a Škoda felelt a szervezők autóinak biztosításáért, a résztvevőknek pedig a SPIRIT AUTO Škoda kereskedése biztosított installációt a helyszínen. Az autók szerelmesei az új Škoda modelleket is testközelből megtekinthették.