Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Škoda A TOUR DE FRANCE BÜSZKE TÁMOGATÓJA

o

Škoda – A TOUR DE FRANCE BÜSZKE TÁMOGATÓJA

A Škoda, mint a kerékpározás elkötelezett támogatója 1895, és a Tour de France szponzora 2003 óta, büszkén veszi szárnyai alá 2022-ben a verseny női változatát is. A legnagyobb bringás eseményen felvezető- és segítő autókat biztosítunk, és büszke szponzora vagyunk a legjobb sprinternek járó, híres zöld trikónak is.

Logisztikai hálózatunk szíve a piros, elektromos Enyaq iV. Ezt a Škodát műszakilag egy négy keréken gördülő parancsnoki központtá alakítottuk, melyből a versenyigazgató a Tour-t irányítja. Egy ilyen lenyűgöző esemény megszervezése nagy erőfeszítést igényel. A nemzetközi kerékpározás melletti elkötelezettségünk és odaadásunk jeléül a Škoda egy 250 autóból álló flottával lesz jelen annak érdekében, hogy a verseny zökkenőmentes lebonyolítását és a versenyzők támogatását biztosítsa.

Szurkolj, játssz és nyerj!

Mutasd meg, hogy úgy ismered a Tour-t, mint a tenyered, és nyerj Strava éves prémium előfizetést, korszerű POC sisakot és napszemüveget, csúcskategóriás KROSS kerékpárt vagy dedikált Škoda Zöld Trikót! A játékot és a Tour de France híreit kerékpáros közösségünk, a welovecycling.hu oldalán tudod követni.

WE LOVE CYCLING

Szeretsz bringázni? Fedezd fel online magazinunkat, amelyben eredeti sztorikat, nagyszerű videókat és beszámolókat találsz a kerékpározás világából.

A KERÉKPÁROSOK FÁRADHATATLAN HAJTÓEREJE

A Škoda KERÉKPÁROS KOLLEKCIÓJA

Az ajándéktárgyakról kérjük érdeklődjön Škoda márkakereskedéseinkben.