Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Path 2@2x

ŠKODA. A TOUR DE FRANCE BÜSZKE TÁMOGATÓJA

k

ŠKODA – A TOUR DE FRANCE BÜSZKE TÁMOGATÓJA

Jóval az autók előtt a ŠKODA kerékpárgyártásból született meg. Azóta támogatjuk a bringásokat. Idén ünnepeljük a 15. évfordulóját annak, hogy a Tour de France-t szponzoráljuk, és büszke támogatója vagyunk a legjobb sprinternek járó, híres zöld trikónak is.

Logisztikai hálózatunk szíve a piros SUPERB. Ezt a Škodát műszakilag egy négy keréken gördülő parancsnoki központtá alakítottuk, amelyből a versenyigazgató a Tour-t irányítja. Egy ilyen lenyűgöző esemény megszervezése nagy erőfeszítést igényel. A nemzetközi kerékpározás melletti elkötelezettségünk és odaadásunk jeléül a ŠKODA egy 250 autóból álló flottával lesz jelen annak érdekében, hogy a verseny zökkenőmentes lebonyolítását és a versenyzők támogatását biztosítsa.

ŠKODA - A KERÉKPÁROSOK FÁRADHATATLAN HAJTÓEREJE

A ŠKODA KERÉKPÁROS KOLLEKCIÓJA

WE LOVE CYCLING

Szeretsz bringázni? Fedezd fel online magazinunkat, amelyben eredeti sztorikat, nagyszerű videókat és beszámolókat találsz a kerékpározás világából.