Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

2018 - Vision RS tanulmányautó

Mladá Boleslav, 2018. augusztus 30. - A Škoda VISION RS tanulmánynak a 2018-as Párizsi Autószalonon való bemutatkozásával a Škoda először enged bepillantást a következő kompakt autójába, és egyúttal beharangozza az RS sportmodellek új formavilágát. Az októberi világpremierhez közeledve a cseh autómárka dizájn tervet tesz közzé, melynek célja, hogy ízelítőt nyújtson ebből a dinamikus tanulmányautóból. 

2018 - Megújult Fabia FL

A Fabia az egyik legnépszerűbb modell a kisautók kategóriájában és harmadik generációjával mércét állít a precizitás, a térkínálat és a lenyűgöző dizájn terén. Ezen felül a nagyobb méretkategóriákból származó innovatív biztonsági-, kényelmi- és infotainment-rendszereket kap, ráadásul minden korábbinál kíméletesebb környezetéhez.

2018 - Vision X tanulmányautó

A Škoda örömmel jelenti be a SUV család legújabb tagját, a VISION X modellt, a városi terepjáró szegmens belépő koncepcióautóját, a legkisebb és legdinamikusabb Škodát. A modellt társaihoz hasonlóan megkülönböztető design, robusztus megjelenés és impozáns formaterv jellemzi.

2017 - Új Karoq

A Stockholmi világpremieren bemutatott Škoda új SUV modelljének dinamikus dizájnját számos kristályelem határozza meg. Egy vérbeli Škoda lévén, a Karoq-ot is kimagasló tágasság jellemzi, akár a beltérről, akár a csomagtérről legyen is szó. Ezen kívül számos új asszisztens rendszer, LED fényszórók és a márka életében először, digitális műszerfal érkezik a modellhez. 

2017 - ELEMENT tanulmányautó

A Škoda ELEMENT egy elektromos hajtással szerelt buggy, amely a CITIGO modell alapjaira épült és újabb bizonyíték a Škoda Akadémia fiataljainak kiváló szakértelmére. A diákok legújabb autója egy közúton is használható tengerparti buggy, amelyet megálmodói napelemmel, okos televízióval, hűtődobozzal és mobil diszkóval is felszereltek. A Škoda ELEMENT 3 597 mm hosszú és 1 641 mm széles. Tető és ajtók nélkül készült, csupán csak két ülés kapott benne helyet.

2017 – A megújult Octavia és Octavia Combi

A megújult Škoda Octavia dizájnja éles vonalakkal, határozott felületekkel és markáns élekkel vonja magára a figyelmet. Formanyelvét az pontosság és kifinomultság jellemzi, míg új osztott lámpáit a cseh üvegművészet ihlette. A megújult Škoda Octavia kínálatában 4 benzinmotor, 3 dízelmotor és 1 CNG motor található.

2017 - VISION E tanulmányautó

A VISION E modell révén a Škoda betekintést ad az önvezető autókkal kapcsolatos közeljövőben várható megoldásokra is. A legutóbbi kutatások szerint 2030-ban az üzemben lévő autók 30%-a lehet teljesen önvezető. A Škoda VISION E tanulmányautó ennek 3. szintjét hozza el: önállóan tud közlekedési dugóban haladni, átveszi a vezetést az autópályán, sávot tart illetve előzést hajt végre, önállóan megkeresi a szabad parkolóhelyet, ahová önállóan parkol be, és önállóan hajt ki a parkolóból. 

2017 – Vadonatúj Škoda Kodiaq

A vadonatúj Škoda Kodiaq bemutatására Berlinben került sor. A legújabb SUV Lenyűgöző hatást keltett az erőteljes dizájn, a magas fokú funkcionalitás és innovatív technológiai megoldások kombinációjának köszönhetően.  A Kodiaq rendelkezik a kategória legnagyobb csomagterével, illetve akár hét személy is utazhat az autóban kényelmesen.