Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

2013 - Új YETI típusok az eltérő vásárlói igényekhez igazítva

2013 őszén tovább bővül márkánk már amúgy is széles modellpalettája. A formabontó cseh kompakt SUV az év végétől már két verzióban is elérhető. Míg az elegáns és stílusos ŠKODA YETI inkább a városban érzi otthon magát, addig ŠKODA YETI OUTDOOR az aszfaltozott utaktól távol, rázósabb terepen van igazán elemében. A megújulás jegyében mind a két változat új orr- és farrészt, valamint új belteret kapott. 

2013 - RAPID SPACEBACK. A tér új értelmet nyer

Folytatódik a ŠKODA modelloffenzívája, melynek jegyében bemutatják a ŠKODA FABIA és a ŠKODA OCTAVIA közötti piaci rést betöltő Rapid Spaceback-et. Az elsősorban fiatalabb vásárlóközönségnek szóló ŠKODA RAPID SPACEBACK bőséges térkínálattal, "Simply Clever" megoldások sokaságával, kiemelkedő biztonsági paraméterekkel, rugalmasan alakítható belső térrel, kedvező üzemanyagfogyasztással és kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik. 

2013 - Az új OCTAVIA RS

Az új OCTAVIA RS a Goodwoodi Sebesség Fesztiválon mutatkozik be. Az RS az OCTAVIA sorozat csúcsmodellje és mindeddig a legerősebb példánya, amely kézzel fogható bizonyítékot ad a márkának a motorsport területén megszerzett szakértelméről. 

2013 - Megújult a ŠKODA SUPERB és SUPERB COMBI

Folytatódik a ŠKODA modelloffenzívája, ez alkalommal a ŠKODA SUPERB és SUPERB COMBI esett át széles körű modellfrissítésen. A két újdonság a Sanghaji Autószalon előestéjén tartja világpremierjét. A márka csúcsmodelljei a ŠKODA friss és vonzó dizájnjával, megújult utastérrel és új műszaki megoldásokkal érkeznek. 

2013 - Az új OCTAVIA COMBI

Új OCTAVIA COMBI modellje bemutatásával folytatja modelloffenzíváját a ŠKODA. Mindössze néhány héttel az OCTAVIA Limousine piaci bevezetését követően a Genfi Autószalonon tartja világpremierjét az OCTAVIA COMBI harmadik generációja. Az új ŠKODA OCTAVIA COMBI méreteiben is jelentősen megnőtt, s dinamikusan elegáns formavilággal csábít. Jozef Kabaň, a ŠKODA vezető formatervezője és csapata szinte "tetőtől talpig" újraalkotta. 

2012 - RAPID sikerek Párizsban

A Párizsi Autószalonon bemutatják a ŠKODA régóta várt, új alsó-középkategóriás limuzinját, a ŠKODA Rapidot. A modellnek nagyon pozitív a nemzetközi fogadtatása és számos elismerést söpör be. Pár hónappal később elnyeri az "Auto Trophy 2012" díjat. 

2011 - Bemutatkozik az új ŠKODA CITIGO

A ŠKODA legújabb modellje, a CITIGO igazi vérbeli Simply Clever jármű: ötletes, kompakt, mégis tágas, gazdaságos, ám kifejezetten mozgékony, vonzó megjelenésű, s számos szellemes ötlet jellemzi. A CITIGO a lehető legkisebb helyre összpontosítja a ŠKODA márka minden jellemző erényét.