Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

2013 - Új YETI típusok az eltérő vásárlói igényekhez igazítva

2013 őszén tovább bővül márkánk már amúgy is széles modellpalettája. A formabontó cseh kompakt SUV az év végétől már két verzióban is elérhető. Míg az elegáns és stílusos Škoda YETI inkább a városban érzi otthon magát, addig Škoda YETI OUTDOOR az aszfaltozott utaktól távol, rázósabb terepen van igazán elemében. A megújulás jegyében mind a két változat új orr- és farrészt, valamint új belteret kapott. 

2013 - Rapid SPACEBACK. A tér új értelmet nyer

Folytatódik a Škoda modelloffenzívája, melynek jegyében bemutatják a Škoda Fabia és a Škoda Octavia közötti piaci rést betöltő Rapid Spaceback-et. Az elsősorban fiatalabb vásárlóközönségnek szóló Škoda Rapid SPACEBACK bőséges térkínálattal, "Simply Clever" megoldások sokaságával, kiemelkedő biztonsági paraméterekkel, rugalmasan alakítható belső térrel, kedvező üzemanyagfogyasztással és kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik. 

2013 - Az új Octavia RS

Az új Octavia RS a Goodwoodi Sebesség Fesztiválon mutatkozik be. Az RS az Octavia sorozat csúcsmodellje és mindeddig a legerősebb példánya, amely kézzel fogható bizonyítékot ad a márkának a motorsport területén megszerzett szakértelméről. 

2013 - Megújult a Škoda Superb és Superb Combi

Folytatódik a Škoda modelloffenzívája, ez alkalommal a Škoda Superb és Superb Combi esett át széles körű modellfrissítésen. A két újdonság a Sanghaji Autószalon előestéjén tartja világpremierjét. A márka csúcsmodelljei a Škoda friss és vonzó dizájnjával, megújult utastérrel és új műszaki megoldásokkal érkeznek. 

2013 - Az új Octavia Combi

Új Octavia Combi modellje bemutatásával folytatja modelloffenzíváját a Škoda. Mindössze néhány héttel az Octavia Limousine piaci bevezetését követően a Genfi Autószalonon tartja világpremierjét az Octavia Combi harmadik generációja. Az új Škoda Octavia Combi méreteiben is jelentősen megnőtt, s dinamikusan elegáns formavilággal csábít. Jozef Kabaň, a Škoda vezető formatervezője és csapata szinte "tetőtől talpig" újraalkotta. 

2012 - Rapid sikerek Párizsban

A Párizsi Autószalonon bemutatják a Škoda régóta várt, új alsó-középkategóriás limuzinját, a Škoda Rapidot. A modellnek nagyon pozitív a nemzetközi fogadtatása és számos elismerést söpör be. Pár hónappal később elnyeri az "Auto Trophy 2012" díjat. 

2011 - Bemutatkozik az új Škoda CITIGO

A Škoda legújabb modellje, a CITIGO igazi vérbeli Simply Clever jármű: ötletes, kompakt, mégis tágas, gazdaságos, ám kifejezetten mozgékony, vonzó megjelenésű, s számos szellemes ötlet jellemzi. A CITIGO a lehető legkisebb helyre összpontosítja a Škoda márka minden jellemző erényét.