Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

2011 - Az új arculati korszak nyitánya

A Márka a 2011-es Genfi Autószalonon a "New Power of Škoda" szlogennel mutatta be új arculatának elemeit - köztük az új logót is. Az új arculati világ megkülönböztető jellemzői a frissesség és precizitás. A legfontosabb változás a logó esetében, hogy még hangsúlyosabban középpontba került a gyártó emblémájaként megjelenő szárnyas nyílvessző motívuma, amely jóval nagyobb, így jobban látható formában szerepel az új kommunikációs logón. 

2009 - Az új Superb Combi

A Škoda csúcsmodelljének nagysikerű második generációja kombi változattal bővül. Az új Superb Combi a felsőkategória kényelme, kiemelkedő térkínálat és időtlen eleganciát sugárzó vonalak jellemzik. 

2009 - Fabia Scout

A Fabia Combi mindjárt terepes változatában is megjelenik, így téve teljessé a Scout-családot. 

2009 - Az új YETI: mégiscsak létezik

Ugyancsak Genfben ünnepli premierjét a YETI, nyomában a szaksajtó mindjárt kifejezetten pozitív visszhangjaival. Az új Yetit számos ötletes részlet és műszaki ínyencség jellemezte, kompakt és szimpatikus túrapartnerként egy csapásra meghódítja az osztrák vásárlók szívét. 

2009 - A Fabia S2000 sikeres rally bemutatkozása

Fabia Super 2000 versenygépével a Škoda visszatért a világ rallypályáira, mégpedig mindjárt az első szezonjában szenzációs sikerekkel. A kiváló mérlegben számos legjobb idő illetve győzelem, az IRC konstruktőri bajnokságának második helye, több N-csoportos világbajnoki futamgyőzelem, valamint az osztrák bajnoki cím sorakozik. 

2008 - Az új Octavia: dinamikusabb, jobb, kedvezőbb ár-érték arány

A Párizsi Autószalonon a nagyközönség előtt is bemutatkozik a nagysikerű Octavia új nemzedéke. Dinamikus orrkialakítása, valamint igényes és különleges felszerelései révén az új Octavia még egyedibbé és karakteresebbé vált. 

2008 - A Fabia és az Octavia gyártási jubileuma

A Škoda mindkét "bestsellere" rendkívüli népszerűségnek örvend, s tekintélyes termelési jubileumot ünnepelhet: 2008 tavaszán az Octavia és a Fabia család egyaránt kétmilliomodik tagja gördül le a szerelőszalagról. 

2008 - Az új Superb

A Škoda csúcsmodelljének második generációja szintén a Genfi Autószalonon tartja világpremierjét. A Superb II egyéni vonalvezetésével, színvonalas kényelmet kínáló térkínálatával és olyan innovatív technikai részletmegoldásaival tűnik ki, mint például a "TwinDoor" kettős csomagtér-ajtó. Az új modellsorozat számos díjat is elhódít. 

2008 - A Škoda GREENLINE

GREENLINE modellprogramjával a Škoda a környezetvédelem iránti magas fokú elkötelezettségéről tesz tanúbizonyságot. Az új, különösen környezetkímélő üzemű modellcsalád első tagjaiként a Fabia és a Fabia Combi GREENLINE változat mutatkozik be.  

2008 - A Fabia Combi II

Szűk egy esztendővel a második generációs Fabia ötajtós változatának piaci bevezetését követően a "nagytestvér" Fabia Combi  is megjelenik a rajtvonalnál. Tovább bővített térkínálatával, felfrissített designnal és magas színvonalú kényelmével egyértelműen elődje sikereinek nyomdokain jár.