Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Mladá Boleslav

Mladá Boleslav egy cseh város, ahol az első autót Laurin és Klement készítette el 1905-ben, és ahol a cég teljes gyártása zajlott egészen az 1940-es évekig, amikor is a termelés egy része átkerült Kvasiny és Vrchlabí üzemeibe. Mladá Boleslavban azonban nem csak gyártási folyamatok mennek végbe, hanem itt készítik el vázlataikat a tervezők, amely vázlatokból fokozatosan kifejlesztik a prototípusokat, amelyekből pedig megszületnek a végleges modellek. 
A Mladá Boleslav-i üzemben a termelési program jelenleg a Škoda Fabia, Rapid, Rapid SPACEBACK és Octavia modellekből áll. A helyi motorgyár pedig nemcsak a Škoda, hanem az egész Volkswagen csoportot látja el modern kompresszoros TSI motorokkal.

Mladá Boleslavban jelenleg közel 20 000 Škoda alkalmazott dolgozik. A gyártó üzem mellett a város a vállalatvezetésnek, a Fejlesztési és Tervezési Osztálynak és a cég oktatási létesítményeinek is otthont ad (Na Karmeli oktatási központban található egy középiskola és egy egyetem is). A városban ezeken felül még helyet kapott a Škoda Múzeum is, amely az autókedvelő látogatók részére érdekes látnivalókat és programlehetőségeket kínál.