Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Kvasiny

A három csehországi Škoda gyár közül a legfiatalabb, Kvasiny történelme az 1930-as évekig nyúlik vissza, amikor az első kétajtós, négyüléses JAWA 700 autó karosszériája itt készült el. A második világháború után Kvasiny összeolvadt a mladá boleslavi autógyárral. Ezek után Kvasiny a kis darabszámban gyártott sport-és haszonjárművekre specializálódott. 

Az évek során a klasszikus háború utáni Superb, a legendás Felicia kabrió, az egyedülálló 1000 MBX Tudor, illetve a híres 110R és Rapid sport coupé látott napvilágot Kvasinyban. Ezen modellek mellett meg kell említeni a népszerű Pick-Up haszonjárműt is, amely a Felicia alapjaira készült. 
Napjainkban, a márka zászlóshajója, a Škoda Superb folytatja ezt a hagyományt. Emellett a márka két SUV modellje, a Karoq és a Kodiaq is itt gördül le a gyártósorról.

A kvasinyi üzem jelenleg a márka legnagyobb fejlesztésének számító  bővítésen és modernciázión megy keresztül. Ez a fejlesztés lehetővé fogja tenni, hogy a termelést 280 000 járműre emelkedjen évente.