Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

India

A több mint 1,2 milliárd lakosú India a második legnépesebb ország a világon, és a folyamatosan növekvő életszínvonalnak köszönhetően az egyik leggyorsabban növekvő autópiaccal rendelkező is. 
A helyi piac fontos jellemzője, hogy a kompakt családi szedánok nagyon népszerűek. Ebből az okból kifolyólag India volt az első ország a világon, ahol a Škoda Rapid modell bevezetésre került. A Rapid gyártása 2011-ben, Puneban kezdődött el, ahol Volkswagen márkájú járművek is készülnek.

Az autógyártás fókuszpontja Indiában a Škoda számára továbbra is a Maharashtra régióban található Aurangabad előállító üzem maradt. Jelenleg a Škoda Octavia és Superb modellek készülnek itt.