Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Kína

A kínai üzem 1984-ben nyílt meg Shanghai-ban, egy a Volkswagen konszern és a kínai SAIC cég közötti közös vállalat formájában. A Volkswagen modellek tömegtermelése egy évvel később kezdődött.

2005-ben a gyár termelési programját kiterjesztették a ŠKODA márkára is; kezdetben az Octavia, majd később a Yeti és a Superb modellek gyártása is elindult. Jelenleg 7 modell készül Anting gyárában: (FABIA, OCTAVIA, YETI), Yizheng (RAPID, RAPID SPACEBACK), Nanjing (SUPERB), Ningbo (OCTAVIA) és Changsha (KODIAQ)