Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

4 év általános garancia

A Škoda modelleket, egyedülálló módon, Magyarországon 4 év általános garanciával kínáljuk, ráadásul Önnek ezért nem kell felárat fizetnie!

A 4 éves garancia felépítése:

  • 2 év kilométer korlátozás nélküli garancia a gyártótól a megszokott módon
  • 3 év gyári fényezési garancia
  • +2 év Garancia4 nevű extra garanciaszolgáltatás a 3-4. évben egészen 200 000 km futásteljesítményig

A Porsche Hungaria Kft. Garancia4 szolgáltatása

A Garancia4 egy olyan exkluzív garanciaszolgáltatás, ami kizárólagosan a magyarországi Škoda márkakereskedőktől vásárolt autók esetében - az új autó forgalomba helyezésétől számított- 4. évben, maximum 200 000 km futásteljesítményig érvényes.

Miközben pedig a szervizválasztáson gondolkodik, ne felejtse a következőket, a márkaszerviz mindig szakszerű, mert a gyári eszközök és információk birtokában nem kényszerül improvizációra. A márkaszerviz mindig dokumentál, ezért tevékenysége a munka-, és technológiai lapokon és a részletes számlán, sőt a gyári rendszereken keresztül is visszakereshető, ami esetleges későbbi Garancia4-es javítás elbírálását is megkönnyíti. A márkaszervizben vezetett szervizfüzet jelentős árelőny, hiszen ez az autó eladásakor több százezer forint többletbevételt jelenthet az Ön számára. A Márkaszervizekkel biztos a mobilitás, hiszen az általuk nyújtott garancia és Assistance szolgáltatás Európa szerte érvényesíthető.

Milyen előnyöket hordoz a Garancia4 az autótulajdonosok számára?

  • egyedülálló módon 200 000 km-ig érvényes, az összes Škoda modellre
  • teljes körű, akár a gyári garancia
  • nincsenek előre nem látható javítási költségek
  • minden márkaszervizben érvényesíthető (akár külföldön is)
  • a javítás eredeti alkatrészekkel és gyári technológiával történik

Átrozsdásodás elleni garancia

A Škoda a legmagasabb igényeknek megfelelően alkotta meg az autóit, hogy még évek múltán, sok-sok megtett kilométer után is értékálló legyen. Az illesztési hézagok nagyságát minimálisra csökkentették, s az egyes részek a legnagyobb pontossággal illeszkednek egymáshoz. A nagy karosszériaelemek egyetlen darabból készülnek, így még évek múltán sem lehet semmiféle zörejt, recsegést hallani. A szélvédő és a hátsóablak pontos ragasztása is a karosszéria stabilitását fokozza. A fontosabb részek lézerhegesztése igen szilárd illeszkedést eredményez. A karosszériára a Škoda 12 év garanciát ad átrozsdásodás ellen. A minőség tehát nem csupán a felhasznált anyagokon múlik, hanem mindenekelőtt a feldolgozás módján. 

Garancia 4 Tájékoztató
pdf (305 KB)

Egyes márkaszervizeinkbe közvetlenül tud időpontot foglalni. Itt teheti ezt meg:

(Ha itt nem találja partnerét, akkor lentebb kérhet szervizidőpontot!)

 

Szüksége van szervizidőpontra, kérdése van?

Töltse ki az alábbi regisztrációs adatlapot és márkakereskedőnk hamarosan felkeresi Önt.

Itt megtalálhatja az Önhöz közeli Škoda márkaszervizeket.