Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

carLOG

o

carLOG digitális kapcsolat márkaszervizével

Töltse le a a Google Play és Apple App Store kínálatában megtalálható carLOG applikációt és regisztráljon, hogy kapcsolattartása márkaszervizével zökkenőmentes lehessen!

 

Az iOS és Android alapú carLOG alkalmazás egyszerű és kényelmes eszköz, amely lehetővé teszi, hogy bárhol és bármikor hozzáférhessen az autójával kapcsolatos információkhoz és egyszerűen kapcsolatba tudjon lépni márkakereskedésével és szervizével. A központi carLOG ügyfélfiókba asztali és hordozható számítógépen egyaránt be lehet jelentkezni: carlog.com/hu

A carLOG használatának előnyei

Online szervizidőpont-foglalás
Tekintse meg a választott márkaszervizénél elérhető szervizidőpontokat és foglalja le az Önnek megfelőt!

 

Üzenetváltás és értesítések
Kommunikáljon online márkaszervizével! Ha igényli, a rendszer automatikus értesítéseket is küld, például a közelgő időpontokról.

 

Figyelőlista
Állítsa össze a márkák konfigurátorai segítségével álomautóját, és az alkalmazás értesíti, ha a keresett összeállítás elérhető. Ez a lehetőség használt autó vásárlása előtt is rendelkezésére áll.

 

Közvetlen car.advisor hozzáférés
Ossza meg tapasztalatait egyszerűen legutóbbi szervizlátogatásáról!

 

További információkért és a folyamatosan bővülő funkciók megismeréséért keresse márkaszervizét!