Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

DIGITÁLIS SZERVIZFÜZET

A hagyományos szervizfüzeteket a 2013. 45. héten és az ezt követően gyártott valamennyi ŠKODA gépkocsi esetében felváltja az ún. Digitális Szervizfüzet. A szervizfüzet így az eddig ismert formájában teljesen megszűnik. A gépkocsi mindenkor esedékes karbantartási technológiája alapján készült szervizigazolásokat a gyártó által előírt, esedékes szervizek alkalmával a ŠKODA márkaszerviz munkatársai nyomtatják ki és helyezik el a fedélzeti irodalom erre a célra szolgáló mappájában. A korábbi szervizfüzetek többi tartalmi eleme pedig a ŠKODA gépkocsik kezelési útmutatóiban lesz fellelhető a jövőben. 

A ŠKODA Digitális Szervizfüzet az alábbi előnyöket hordozza az Ön számára: 

  • Nagyfokú védettség a hamisítások és a manipulációk ellen.

  • Összes végrehajtott szervizmunka átlátható nyilvántartása.

  • Kényelmes védelem elvesztés vagy szennyeződés esetén - az Ön ŠKODA márkaszervizében bármikor megkaphatja a teljes karbantartás-igazolást a kívánt nyelven.

  • Gördülékeny szervizváltás a rendszer világszerte történő alkalmazásának és a járműtörténet elérhetőségének köszönhetően.

  • Biztonság használt járművek vételekor és eladásakor az adatbankban tárolt teljes körű járműaktáknak köszönhetően.

  • Ön a komplett-igazolást akár e-mailben is megkaphatja.

  • Garanciaigény esetén egyszerű igazolhatóság.

Felhívjuk figyelmét, hogy a ŠKODA Digitális Szervizfüzet kizárólag a fentebb megadott gépkocsik esetén áll rendelkezésre, a korábban gyártott gépkocsik esetében továbbra is a hagyományos módon, a szervizfüzet erre a célra szolgáló részében igazolják az Ön ŠKODA márkaszervizének munkatársai az elvégzett munkálatokat. A karbantartás-igazolás nyomtatása ezen gépkocsiknál kiegészítőleg sem áll rendelkezésre.