Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

o

Online Škoda rendelés – raktári modellek

Az otthon kényelme most még könnyebben egyesül a Škoda praktikumával.

Legújabb, mindössze pár kattintást igénylő szolgáltatásunk részeként

  • Ön választ egyet azonnal elérhető modelljeink közül,
  • a kiválasztott autót ideiglenesen zároljuk, amíg márkapartnerünk felveszi Önnel a kapcsolatot,
  • a további ügyintézés és adminisztráció során is igyekszünk minimálisra csökkenteni a személyes érintkezést, hogy Ön otthonról intézhesse, amit csak lehet,
  • végül a megvásárolt raktári Škoda modellt az Ön által megadott címen, megfelelő (számos esetben ózongenerátoros!) fertőtlenítést követően adja át kollégánk Önnek.

Amint a fentiekből látható, nemcsak gyors, kényelmes, de a jelenlegi járványügyi helyzetben ügyfeleink egészségét maximálisan szem előtt tartó szolgáltatásról van szó, melyhez ráadásul extra kedvezményt is biztosítunk!

Csábítóan hangzik, igaz? És akkor még nem is említettük, hogy az akciós készlet folyamatosan frissül, így, ha az alábbi modellek között ma nem is találja meg álmai Škoda modelljét, érdemes újra ellátogatni oldalunkra legközelebb is!

Kérjük olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket.

Modellkínálat

Fabia

A Fabia az egyik legnépszerűbb modell a kisautók kategóriájában és harmadik generációjával mércét állít a precizitás, a térkínálat és a lenyűgöző dizájn terén. Ezen felül a nagyobb méretkategóriákból származó innovatív biztonsági-, kényelmi- és infotainment-rendszereket kap, ráadásul minden korábbinál kíméletesebb környezetéhez.

Fabia Combi

Minek kérni a figyelmet, ha ki is vívhatjuk? A Fabia Combi megjelenéstől garantáltan mindenkinek eláll a lélegzete, ugyanis nem csak lenyűgöző dizájnjával, hanem kiemelkedő térkínálatával, egyéni kialakítási lehetőségeivel és fejlett, legkorszerűbb technológiáival hívja fel magára a figyelmet.

Scala

Már első pillantásra is más, mint a többi. Új dizájnnyelv, új biztonsági és kényelmi szolgáltatások, jelentősen megnövekedett méretek. Persze, hiszen a Scala egy új fejezet, ahogyan a neve is mutatja. A következő "lépcső" a kompakt modellek és a Škoda történetében.

Octavia

Az új Octavia az attraktív dizájnja mellett még tágasabb és praktikusabb lett. A megújult asszisztens rendszerek segítségével pedig biztonságosan utazhat, bármerre is vezessen az út.

Octavia Combi

Az új Octavia Combi további praktikus lehetőségeket biztosít, ugyanakkor az eleganciáról sem kell lemondani.

Superb

Az első benyomás fontos. Hiszen már ilyenkor titkon eldöntjük magunkban, hogy később teljesen beleszeretünk-e valamibe, vagy hidegen hagy majd minket. Ha a megújult Škoda Superb modellre pillantunk, rögtön látjuk, hogy ez most valami új és magával ragadó.

Superb Combi

Kimondottan dinamikus dizájn jellemzi a kategória egyik legtágasabb utasterét. Az eredmény valóban vonzza a tekintetet: letisztult vonalak és harmonikus arányok, mégpedig olyan egyéni és érzelmekben gazdag formában, mint eddig soha.

Kamiq

Öncélúan különbözni másoktól könnyű. A divatot saját ízlésre formálni viszont csak kevesen tudják úgy, mint a Kamiq, amely még a Škoda modellek között is teljesen újszerű formát kapott. A különálló fényszórók és a kombinált helyzet-, és irányjelzők úgy különböznek másoktól, hogy mégis divatosak.

Karoq

A cseh kristály ihlette elegáns vonalakkal kidolgozott, tökéletesre csiszolt SUV modellünk mindenkinek elnyeri a tetszését.

Kodiaq

Sportos, elegáns, esetleg természetjáró? Bármilyen is az ön családja, a Škoda Kodiaq modellváltozatai közül biztosan megtalálja az életstílusuknak leginkább megfelelőt! A robusztus és erőteljes SUV modell minden igényt kielégít, ráadásul 7 személyes kivitelben is elérhető.