Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

2007 - A ŠKODA PRAKTIK

Robusztus haszonjármű bőséges szállítókapacitással, a személyautók kényelmével és különösen kedvező ár-érték aránnyal - a ŠKODA e sajátos szegmensben ismét kiemelkedőt produkált. A ROOMSTER alapjain született PRAKTIK e tulajdonságai tekintetében aligha hagyhat kívánnivalót maga után. 

2007 - A SUPERB 2000 rally-tanulmány

A ŠKODA  a Genfi Autószalonon mutatja be az új FABIA műszaki alapjaira épített S2000 rally-tanulmányát. A márka több mint 100 esztendős versenyhagyományai szerves folytatásaként e koncepciójával már a rallysport jövője felé tekint. 

2007 - A SCOUT terepes család

Terepen a ŠKODA: az összkerékhajtású OCTAVIA SCOUT, valamint a többcélú (MPV) ROOMSTER SCOUT lifestyle-modell egyaránt kedvező fogadtatásra lel a vásárlók körében. 

2007 - A FABIA II. világpremierje

Második generációjában mutatkozik be a ŠKODA népszerű "bestsellere". A szaksajtó és a nagyközönség első reakciói leginkább a FABIA II kiemelkedő térkínálatát, stílusos megjelenését méltatják, amit számos műszaki fejlesztés és ötletes részletmegoldás egészít ki. 

2006 - A ROOMSTER, a ŠKODA negyedik modellsorozata

Sorozatgyártásba kerül a praktikus többcélú (MPV) ROOMSTER, új piaci szegmensbe vezetve a ŠKODA márkát. A ROOMSTER innovatív Varioflex-ülésrendszere új mércét képvisel a kategóriában. Az új modell formavilága a dinamikus első "Driving Room" és a kényelmes hátsó "Living Room" funkcionális szétválasztását hangsúlyozza. 

2005 - Az új OCTAVIA RS

Az új OCTAVIA RS igazán meggyőző adatokkal szolgál: a sorozatgyártásban valaha készült legerősebb Škoda 200 lóerős motorjával és 240 kilométer/óra csúcssebességével kelt igencsak mély benyomást. 

2005 - A YETI, a kompakt SUV-modell

A ŠKODA ismét hatásosan igazolva különösen innovatív filozófiáját, új SUV-modelljével immár a márka jövőjébe enged bepillantást. Formatervezői csapata meggyőzően mutatja be, hogyan fest a ŠKODA megfogalmazásában a kompakt SUV (Sport Utility Vehicle) koncepciója. A YETI e járműfajta különösen funkcionális és praktikus méretekkel rendelkező képviselője. 

2005 - Az új OCTAVIA COMBI és OCTAVIA COMBI 4x4

Az új OCTAVIA COMBI nem csupán kiemelkedő használati értékével vonzza magára a figyelmet, hanem legalább ilyen mértékben karakteres és egyéni formavilágával is. Az OCTAVIA COMBI tágas és sokrétűen kihasználható karosszériájával elődje hagyományait követi.