Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Modellek

A bátorság visz előre

Az új SCALA

A BÁTORSÁG VISZI ELŐRE

A vadonatúj ŠKODA SCALA biztos támaszt nyújt élete során. Feltűnően sokoldalú és tágas, könnyedén legyőzhet vele bármilyen akadályt, amit a jövő Önnek tartogat. Mindezeken felül rajongani fog a stílusos dizájnért, a legkorszerűbb Connectivity-megoldásokért és a maximális biztonságért. A SCALA modellel egy minőségi, modern autó birtokosa lesz, amely többet nyújt, mint ami elsőre látható. Ráadásul kategóriájának egyik legnagyobb utas- és csomagterével rendelkezik.

A SCALA név a "lépcső" vagy "létra" szó latin megfelelőjéből ered, és a dizájnra, a teljesítményre, valamint a ŠKODA kompaktautó-ágazatában tett éles váltásra, "újabb lépésre" utal. 

Remek felszereltség és nagyszerű megjelenés

A ŠKODA SCALA az első sorozatgyártású modell a ŠKODA dizájnnyelvezetének újabb fejlődési szakaszában. A VISION RS tanulmányautó ihlette; a koncepcióautótól kölcsönözte a sportos, de időtlen dizájnt, amelyet szoborszerűen plasztikus formák és dinamikus elemek egészítenek ki.

Partner a hétköznapi kalandokban

A praktikus SCALA a széles körű komforttulajdonságaival és a ŠKODA Simply Clever megoldásokkal jó szolgálatot fog tenni, ha a családot kell ide-oda szállítgatni, barátokkal kirándulna, vagy csak elvonulna a világ elől a párjával.

Csomagtér

A SCALA modell kategóriájának egyik legnagyobb utas- és csomagterével rendelkezik. Ráadásul a csomagtér kihasználása az elérhető Simply Clever megoldásokkal tovább növelhető.

A jövő klasszikusa

A belső a dinamikus külső dizájnhoz igazodik. A ŠKODA modellekre jellemző ergonómiát ötvözi a kecses ívektől hemzsegő, érzelmekben gazdag dizájnnal. Finom anyagok, kategóriájának legnagyobb kijelzője és tágas tér veszi körül minden irányban.

Biztonságos befektetés

A SCALA gondosan ügyel a biztonságra - ezt is a magasabb kategóriájú autók ihlették. A modell rengeteg modern vezetői segédrendszerrel, akár 9 légzsákkal és vészhívóval van felszerelve.

Kifinomult mérnöki munka

A SCALA a korszerű A0 MQB platformra épül, amit a modern dizájn, a legújabb hajtástechnika, valamint az eddig csupán a nagyobb járműkategóriákban kínált vezetői segédrendszerek egész palettája jellemez.

FÜRGE ELEGANCIA

A ŠKODA SCALA érzelmes és dinamikus megjelenése olyan erős személyiséget kölcsönöz ennek az ötajtós ferdehátúnak, hogy vele nem csak egy szürke egér lesz a tömegben. Ízlelje meg minden nap a modern, időtlen dizájnt, ami az évek múlásával tovább érik.

TELJESEN LED-TECHNOLÓGIÁJÚ ELSŐ FÉNYSZÓRÓK

A ŠKODA SCALA szabványos LED-fényszórókkal rendelkezik, amelyek tompított fényű, helyzetjelző és nappali menetfényű diódákat foglalnak magukban. Az ötletesen megtervezett teljes LED-világítás még vonzóbbá vált a három kristály "kővel" és a jellegzetes szempillákkal. A LED-technológiák számos előnyei közé tartoznak a hosszabb élettartam és a kisebb energiafogyasztás.

ÖSSZETÉVESZTHETETLEN STÍLUSJEGY

Az új ŠKODA SCALA a ŠKODA első olyan sorozatgyártású európai modellje, amely a márka képi logója helyett immár a csupa nagybetűs "ŠKODA" feliratot viseli a csomagtérajtaján. A csomagtérajtóig és a hátsó lámpákig lenyúló üveg teszi teljessé az összetéveszthetetlen hátsó megjelenést.

 

A legkorszerűbb Connectivity-megoldások

 

Tegye könnyebbé életét az új generációs Connectivity-szolgáltatásokkal olyan megoldások révén, mint a beépített SIM-kártya, valamint az okostelefonja és az autó között SmartLink+ rendszeren keresztüli, vezeték nélküli kapcsolat.

LED hátsó lámpák

A SCALA már alapváltozatban is LED hátsó lámpákkal rendelkezik, amelyekben féklámpa-, hátsólámpa- és ködlámpadiódák helyezkednek el. Extrafelszereltségként ezek helyett teljesen LED-technológiájú verzió is elérhető, amiben minden funkciót a diódák látnak el. Ennek a verziónak a másik vonzó jegye a csomagtérajtóba nyúló dinamikus irányjelző és hátsó lámpa.

Funkcióhoz igazodó forma

A ŠKODA SCALA teljesen új belső terében a külső dizájn köszön vissza, ami a kompakt modellek gyártását egy lépéssel előrébb, a jövőbe hajtja. A tágas belsőt teljesen újratervezett műszerfal, puha habbevonatú felületek és egy karaktervonallal és dombornyomással szegélyezett, szabadon álló képernyő uralja. A ŠKODA által fémjelzett ergonómia továbbra is egyedülálló.

Új perspektíva

A SCALA volánjánál ülve a vezetés élménye egészen új értelmet nyer. Üljön be a kifinomult Suedia mikroszálas kárpittal borított kényelmes ülésekbe, fogja meg a multifunkciós sportkormányt és figyelje, mi történik a személyre szabható digitális műszerfallal. A közvetlen látóterében elhelyezett Infotainment képernyőn az utazás részleteivel kapcsolatos további információk, pl. parkolóhelyek és az útvonalon uralkodó időjárás is megjeleníthető. 

Amennyiben szeretne elsőként értesülni a hamarosan érkező SCALA modellünk legfrissebb információiról, regisztráljon SCALA hírlevelünkre!

ŠKODA SCALA

ŠKODA SCALA

ŠKODA SCALA

ŠKODA SCALA

ŠKODA SCALA