1. Ezt a weboldalt egy, a Porsche Konszernhez tartozó vállalat ("Porsche") üzemelteti és a honlapot (első oldal), valamint a weboldal összes többi weblapját tartalmazza.
  2. A Porsche üdvözli és megengedi a jogilag korrekt összekapcsolásokat, ill. hivatkozásokat a honlappal és a weboldal összes többi weblapjával. Minden hivatkozásnak világos és egyértelmű utalást kell tartalmaznia a Porsche weboldalára; különösképpen minden tartalomnak hamisítás nélkül kell visszaadnia a Porsche weboldalának tartalmát.
  3. A Porsche weboldal egyes aloldalaira történő hivatkozások egyértelmű eredetmegjelölés (Deep-Link) nélküli létrehozása kifejezetten tilos. A Porsche fenntartja a jogot, hogy meghatározott személyekre, vállalatokra, egyesületekre, személycsoportokra és/vagy vállalatcsoportokra, ill. meghatározott webtartalmakra, weblapokra vagy weboldalakra történő hivatkozásokat indoklás nélkül megtiltson.
  4. A Porsche fenntartja a jogot, hogy meghatározott személyekre, vállalatokra, egyesületekre, személycsoportokra és/vagy vállalatcsoportokra, ill. meghatározott webtartalmakra, weblapokra vagy weboldalakra történő hivatkozásokat indoklás nélkül megtiltson.
  5. A Porsche-weboldalra történő olyan közvetlen vagy közvetett hivatkozások létrehozása, amelyek jogilag nem megengedett, erkölcstelen, politikailag radikális, diszkrimináló, büntetendő, megbotránkoztató vagy hasonló természetű információkkal, webtartalmakkal, weboldalakkal vagy weblapokkal állnak kapcsolatban, semmiképpen nem megengedett. A Porsche kifejezetten elhatárolódik az érintett weboldalakon található ilyen tartalmaktól, az összes aloldalt is beleértve.
  6. Porsche nem vállal felelősséget az olyan károkért vagy hátrányokért, legyenek azok bármilyen jellegűek és jogalapúak, amelyek olyan hivatkozások következtében keletkeztek, amelyek ezen hivatkozási feltételeket megsértik vagy megsértették.
  7. A Porsche fenntartja a jogot, hogy a hivatkozás engedélyezését bármikor, indoklás nélkül visszavonja, valamint a hivatkozási feltételek megsértése miatt minden technikailag és/vagy jogilag rendelkezésre álló eszközzel eljárjon.