Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.

Általános tudnivalók a kuponról

A füzet a kuponokon feltüntetett alvázszámú, rendszámú gépkocsihoz használható fel az alábbiak szerint:

 

1. A kuponon feltüntetett kedvezmény ÁFA-val együtt értendő és a rajta szereplő javítás számlájából levonandó összeget tartalmazza.

2. A kuponfüzet az igénybevételkor 4 évnél idősebb autókra érvényes.

3. A kuponok 2017. november 1-től visszavonásig használhatók fel, egy szervizlátogatás során több javításfajtához tartozó kupon is beváltható.

4. A kuponfüzet nem átruházható, készpénzre nem váltható be, a megrongálódott/elveszett kupon pótlása nem lehetséges, a hamis vagy hamisított kupon nem jogosít kedvezményre, nyomdahibáért felelősséget nem vállal a kibocsátó.

5. A kuponok csak a Porsche Hungaria Kft. hivatalos szervizhálózatába tartozó márkaszervizekben válthatók be.

6. Az ügyfél által hozott alkatrész esetén a kupon nem váltható be.

7. A kedvezménykuponok nem használhatók fel Economy Alkatrészekkel történő javítás esetén.

8. "Éves szerviz mobilitásgaranciával" kupon felhasználásával Ön a következő ellenőrző szervizig (de legfeljebb 12 hónapig) jogosulttá válik Mobilitásgarancia nevű emelt szintű assistance szolgáltatásunk igénybevételére is. Az éves szerviz során márkaszervizeink a Škoda Eredeti Alkatrészek® mellett, Škoda szabványt maradéktalanul teljesítő, kiváló minőségű motorolajat is felhasználnak.

9. Kérjük vegye figyelembe, hogy a jelen tájékoztató vonatkozásában a változtatás jogát fenntartjuk.