Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Általános tudnivalók a Szerviz 4+ kuponról

Jelen füzet a kuponokon feltüntetett alvázszámú, rendszámú gépkocsihoz használható fel az alábbiak szerint:

  • A kuponon feltüntetett kedvezmény áfával együtt értendő, és a rajta szereplő javítás számlájából levonandó összeget tartalmazza.

  • A kuponfüzet a 2005. szeptember 21. előtt forgalomba helyezett, illetve az igénybevételkor 4 évnél idősebb autókra érvényes.

  • Egy szervizlátogatás során több javításfajtához tartozó kupon is beváltható. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kupon beváltásának véghatáridejére vonatkozóan a változtatás jogát fenntartjuk.

  • A kuponfüzet nem átruházható, kézpénzre nem váltható be, a megrongálódott/elveszett kupon pótlása nem lehetséges, a hamis vagy hamisított kupon nem jogosít kedvezményre, nyomdahibáért felelősséget nem vállal a kibocsátó, elvesztés esetén nem pótolható.

  • A kuponok csak az akcióban résztvevő hivatalos márkaszervizekben válthatók be.

  • Az ügyfél által hozott alkatrész esetén a kupon nem váltható be.

  • "Éves szerviz Mobilitásgaranciával" kupon felhasználásával Ön a következő ellenőrző szervizig (de legfeljebb 12 hónapig) jogosulttá válik Mobilitásgarancia nevű emelt szintű assistance szolgáltatásunk igénybevételére is. Az éves szerviz során márkaszervizeink a Škoda Eredeti Alkatrészek® mellett, Škoda szabványt maradéktalanul teljesítő, kiváló minőségű motorolajat is felhasználnak.