Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Karosszéria szakértő

Weiter
k

Karosszéria javítás csak szakszerűen.

Annak érdekében, hogy ügyfeleinknek egy esetleges káreseményt követően a lehető legkevesebb problémája adódjon a kárügyintézés során, a Karosszéria Szakértő márkaszervizeink egy ügyfélközpontú komplett szolgáltatási portfóliót kínálnak részükre a jövőben: az autómentéstől kezdve a professzionális javításon át, a biztosítókkal történő kárrendezésig.

Ügyfélelőnyök

 • 0-24h Segélyszolgálat

 • Autómentés

 • Előnyös csereautó és egyéb mobilitás ajánlatok

 • Javítás kizárólag eredeti alkatrészekkel

 • Minőségügyi tanúsítvány a javításról

 • Gyors kárrendezés a biztosítókkal

 • Clever Repair, apróbb esztétikai hibák gyors és szakszerű javítása

 • A gyártói előírások szerint történő javítás

 • Kizárólag a gyártói előírásoknak megfelelő célszerszámok és műhelyberendezések használata a javítás során

 • Karosszéria szakértő márkaszervizek rendszeres auditja az importőr által

Az alábbi dokumentumok segítségével bővebb tájékoztatást kaphat a Karosszéria Szakértő program részleteiről. 

Segélyhívó központ

Segélyhívó számunk a nap 24 órájában elérhető, 24 órás autómentési szolgáltatással és helyszíni segítségnyújtással.

 • Volkswagen telefonszám: +36 1 345 1776
 • Audi telefonszám: +36 1 345-1779
 • SEAT telefonszám: +36 1 345 1778
 • ŠKODA telefonszám: +36 1 345 1781

Eredeti alkatrészek

Specialistáink a javításhoz kizárólag olyan alkatrészeket használnak, amelyek megfelelnek a legmagasabb szintű minőségi követleményeknek. Az eredeti alkatrészek gyártása és tesztelése a lehető legnagyobb gondossággal történik. Ez optimális javítási minőséget biztosít az Ön számára.

Kárügyintézés

Szerviztanácsadónk személyesen gondoskodik az Ön esetéről, és segítséget nyújt Önnek a biztosítókkal történő kárügyintézés formaságainak elintézésében, valamint abban, hogy a kárfelvételt a biztosító kárszakértője elvégezze.

Gyártói kompetencia

A legapróbb részletekig ismerjük autóját. Gépkocsijának javítását szakszerűen és kizárólag a gyártó előírásai szerint fogjuk elvégezni. A javításhoz a karosszéria- és a fényezéstechnika legmodernebb eljárásait alkalmazzuk.

Minőségtanúsítvány

Minőségbiztosítási rendszerünket és a gyártó előírásainak megfelelő szakértelmünket az exkluzív Karosszéria Szakértő márkaszerviz minőségtanúsítvánnyal magától értetődően igazoljuk az Ön számára.

Clever Reapair

Szépséghibák javítása alacsony áron. A mindennapi közlekedés során gyorsan keletkeznek kis karcolások vagy kőfelverődések a gépkocsin. A Clever Repair segítségével az ilyen kis sérüléseket úgy lehet megszüntetni, hogy azok szinte észrevehetetlenekké válnak. Az Ön Karosszéria Szakértő márkaszervize innovatív módszereket, a fényezést védő eljárásokat, újszerű ragasztástechnológiákat és a hiba helyét pontosan behatároló megoldásokat használ annak érdekében, hogy a kisebb sérülések alacsony költséggel legyenek javíthatók.

Üvegkárok

A kőfelverődés által okozott apróbb sérülések sok esetben a szélvédő kicserélése nélkül javíthatók.

Horpadások

A horpadások nagy részét gyorsan és alacsony költséggel ki lehet nyomni - a fényezés teljesen az eredeti állapotában marad.

Kőfelverődés

A kisméretű kövek felverődése által okozott sérüléseket speciális festékekkel lehet megszüntetni.

Fényezés

A fényezés apróbb sérülései - az új javító fényezési anyagoknak köszönhetően - csaknem nyom nélkül kijavíthatók.

Fényszóró lámpatest javítás/polírozás

Tiszta fényszóró = biztonságos közlekedés. Fényes, tiszta fényszóróval nem csak Ön láthat, de gépjárműve is jól látszódik!

Külső műanyag elemek

A fényezetlen műanyag elemeken lévő karcok és horzsolások gyorsan és alacsony költséggel javíthatók.

Belső szövet javítás

Az üléseken, a tetőkárpiton vagy a szőnyegeken keletkezett kisebb égetett lyukak és szakadások számos esetben nagyon eredményesen javíthatóak. Gyorsan és kedvező áron!

Karosszéria Szakértő márkaszervizek